MENÜ

Tolgay Arslan'a İtalyan devi talip

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Tolgay Arslan'ın menajeri Di Frisco, oyuncuya İtalya'dan Inter'in talip olduğunu söyledi.

Tolgay Arslan'a İtalyan devi talip

Beşiktaş’ın son dönemde performansı yükselen ismi Tolgay Arslan’a Avrupa’dan teklif var. Futbolcunun menajeri Francesco Di Frisco, Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Inter Milan’ın Tolgay’la ilgilendiğini söyledi.

"Sadece Beşiktaş'ı düşünüyor"

İtalyan menajer, “Inter Milan oyuncumla ilgileniyor; ama Tolgay şu anda sadece Beşiktaş’la hedefine odaklandı. Biz gelecek sezon da İstanbul’da kalmak istiyoruz. Tolgay ilk sezonunda şampiyonluğu kazanmayı gerçekten çok istiyor. Üstelik İstanbul’u çok seviyor” dedi.

"Hayali: Premier Lig"

Pek çok takımın genç orta saha oyuncusu ile ilgilendiğini belirten Di Frisco “Bana göre Beşiktaş’ta iyi bir sezon geçiriyor. İlginin olması normal. Sadece İtalya’dan değil, başka ülkelerden de var. Hayali İngiltere’de oynamak. Ancak şu anda sadece Beşiktaş’ın başarısını düşünüyor. Buna kanalize oldu. İstanbul’da yaşıyor olmaktan da son derece memnun” ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor arkamızdan iş çevirdi"


Tolgay Arslan’ın Ocak ayında gerçekleşen transferi sırasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında yaşananlara da değinen Francesco Di Frisco, “Bizim açımızdan zor bir karardı. Beşiktaş, bizimle zaten Aralık ayında temasa geçmişti. Sonrasında Ocak’ta Arsenal, Inter Milan, West Bromwich ve Trabzonspor geldi. Teklifte bulundular, ancak Trabzonspor oyunu kurallarına göre oynamadı. Benim arkamdan iş çevirmeye çalıştılar. Bir futbolcu menajeri yapmaması gereken biçimde Tolgay’ı ikna etmeye, ayartmaya, çalıştı. Ama hem Tolgay hem de ben en baştaki tutumumuza sadık kaldık ve en doğru tercihin Beşiktaş olduğuna karar verdik” dedi.

Radyospor

Haberin Devamı
YORUM YAZ