MENÜ

Osmanlıspor'dan bilet açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor'un kurucularından Ahmet Gökçek, Adana Demirspor ile sahalarında oynayacakları maçın bilet fiyatlarıyla ilgili spekülasyonları üzüntüyle takip ettiklerini bildirdi.

Osmanlıspor'dan bilet açıklaması

Gökçek, yaptığı yazılı açıklamada, Osmanlıspor’un elinden geldiğince Türk futbolunda fair play ruhunu yaşatmaya, dostluğu ön plana çıkarmaya çalıştığını vurguladı.

Yönetimler, çalışanlar gibi insani unsurların kulüp bünyesinde geçici olduğuna dikkati çeken Gökçek, "Kulüplerin baki kaldığı ise gerçektir. Bir bayrak yarışı içerisinde kulüp yönetimleri, kulüplerine ait felsefeleri devam ettirmelidir ancak inancımız odur ki önceden yaşanan olaylar, gerilimler, geride bırakılmalı ve geçmişteki sıkıntılı olayların bizleri esir alması önlenmelidir. Zira bunun aksine davranışların kulüplerimizi ve Türk futbolunu geriye götüreceğine şüphe yoktur" değerlendirmesinde bulundu.

Gökçek, Adana Demirspor maçı öncesi bilet fiyatları üzerinden ortamının gerilmeye çalışıldığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Adana Demirspor taraftarları için ayrılan tribün fiyatının astronomik olacağını ifade eden kimi çevreleri kınıyoruz. Bilinmelidir ki; 9 Mayıs’ta Osmanlı Stadı’na gelecek Adana Demirspor taraftarları bizlerin misafiridir. Bundan sonra da müsabaka oynayacağımız tüm dostlarımızın taraftarları da misafirimiz olacaktır. Bu vesileyle Adana Demirspor taraftarlarına ayrılacak tribüne ait bilet fiyatı 10 lira olarak belirlenmiştir. Müsabakanın dostluk şöleni içerisinde geçmesi temennisiyle kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ