MENÜ

Jose Mourinho'nun transfer listesi!

Takımını bu sezon büyük puan farkıyla şampiyon yapan Jose Mourinho, gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başlarken, transfer listesi de göz kamaştırıyor. Yapılması planlanan transferlerin maliyeti ise 103 milyon euroya varıyor.

Jose Mourinho'nun transfer listesi!

Abramovic'in sözleşmesini uzatmak için son hazırlıklarını yaptığı Morinho'nun 2019 sonuna kadar Chelsea'de kalması beklenirken, Portekizli teknik adam gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı.

İngiliz Daily Mail'deki habere göre; Morinho, özellikle İspanya'dan birçok oyyuncuyu Premier Lig'e getirmeye hazırlanıyor.

İlk hedef Pedro!

Mou'nun listesinin başında ise Barcelona'nın forvetlerinden Pedro var. 27 yaşındaki oyuncuyu sezon sonu kadrosuna katmak isteyen Mourinho, piyasa değeri şu anda 20 milyon euro olan oyuncuya sağ kanatta yer verecek

Attığı gole sevinmedi

Griezmann, Varane ve Coentrao...

Mourinho hücum hattını adeta yıldızlarla donatmayı planlıyor. Pedro'dan sonra hedef, Atletico Madrid'in sezon başı Real Sociedad'dan transferi Antoine Griezmann... Bu sezon Atletico'da başarılı bir görüntü çizen 24 yaşındaki Fransız oyuncunun bonservis bedelinin ise 40 milyon euro olduğu belirtiliyor.

Defans hattında da değişimler yapacak olan Chelsea'de Real Madrid'in genç stoperi Raphael Varane ve yine Madrid ekibinin Marcelo'dan sonraki ikinci sol beki olan Portekizli Fabio Coentrao yer alıyor. Varane'ın piyasa değeri 25, Coentrao'nun ise 18 milyon euro...

Bu transferler nasıl yapılacak? UEFA...

Londra kulübünün tüm bu transferleri yapması ise parası olmasına rağmen çok da kolay gözükmüyor. Çünkü UEFA'nın Finansal Fair Play kriterlerine son senelerde ne kadar önem verdiği biliniyor. Bu yüzden Chelsea'nin, Ronaldo ve Messi'den sonra Avrupa'nın en iyi kanat forveti olarak gösterilen Belçikalı Eden Hazard'ı çok büyük bir meblaya Real Madrid'e satacağı belirtiliyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ