MENÜ

Fırtına'ya kaçış!

İtalya Serie A'da küme düşmeyi garantileyen Parma'nın yıldızları bir bir kulüple yollarını ayırmayı planlıyor. Bütün takım oyuncuları gitmeyi kafasına koyarken, İtalyan basını 23 yaşındaki kanat oyuncusu İshak Belfodil'i Trabzonspor'a yazdı.

Fırtına'ya kaçış!

İtalya’nın köklü ve mazisi başarılarla dolu takımı Parma’nın küme düşmesi Avrupa basının yakın takibinde. 2000’lerde kupadan kupaya koşan, büyük devlere sahayı dar eden Parma, şu sıralar maddi zorluklarla boğuşuyor. Serie B’ye düşmesi kesinleşen Parma’nın bütün futbolcuları bu nedenle de menacerler aracılığıyla şimdiden kulüp arayışına başladı. Transfer dönemine erken start veren ve her bulduğu boş zamanda yurt dışına gidip oyuncu izleyen Ersun Yanal’ın, Sarı-Lacivertliler’in genç oyuncusu İshak Belfodil’le ilgilendiği hatta el sıkıştığı
ileri sürüldü.

Her iki kanatta da oynuyor

Cezayirli futbolcu, orta sahanın her iki kanadında da oynayabiliyor. Genç oyuncunun en etkili olduğu bölge ise forvet pozisyonu. İtalyan basınında dün çıkan habere göre Bordo-Mavililer’in yanı sıra, Belfodil’in peşinde Serie A temsilcisi Torino da bulunuyor.

Medjani&Belkalem’in yakın arkadaşı

Genç yaşına rağmen Cezayir’in A Milli Takım’da forma giyen Belfodil, Medjani ve Belkalem’in de arkadaşı. Geçtiğimiz ocak ayında düzenlenen Afrika Uluslar Kupası’nda Medjani ile birlikte mücadele eden 23 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Christian Gourcuff’tan fazla şans bulamadı. Belkalem’in sakatlığı nedeniyle oynamadığı turnuvada Medjani ile iyi dostluklar kuran Belfodil’in, Trabzonspor hakkında da iyi referanslar alması gündemde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ