MENÜ

Barcelona-Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde iki dünya devi Barcelona ile Bayern Münih, Nou Camp'ta kozlarını paylaşacak. Saat 21.45'te Smartspor'dan yayınlanacak mücadele, yıldızların savaşına sahne olacak.

Barcelona-Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Devler Ligi’nde herkesin nefesini tutarak beklediği maç sonunda geldi, çattı. Bu akşam, yarı final ilk maçında Barcelona, sahasında Bayern Münih’i ağırlayacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadele, Smartspor’dan canlı olarak ekranlara gelecek. Almanya Ligi’nde şampiyonluğunu ilan eden Bayern’de teknik direktör Pep Guardola ile orta saha oyuncusu Thiago, büyük başarılar kazandıkları Barça’ya, Nou Camp Stadı’nda ilk kez rakip olacak. Alman ekibinde David Alaba, Arjen Robben, Franck Ribery ve Badstuber, sakatlıkları sebebiyle oynamayacak. Ancak burnunda ve çenesinde kırık olan Lewandowski, özel bir maskeyle takımdaki yerini alabilecek. Eksiklerin yokluğunda ise Alman devi, kupada rakip fileleri 6 kez havalandıran Thomas Müller ve Mario Götze’yle rakibini yenmeyi hedefliyor.

2013’te fark atmıştı

Guardiola’nın oyunculuk döneminden eski takım arkadaşı Luis Enrique yönetimindeki Barça’da ise eksik bir oyuncu bulunmuyor. Enrique, ilk maçta rakibini bu arenada 8 golü bulunan Lionel Messi, Luis Suarez ve Neymar’la yıkmanın hesaplarını yapıyor. İki takımın aralarında oynadıkları son 5 maçın 3’ünü Bayern, 1’ini Barca kazandı. Kırmızı-Beyazlılar, en son İki takım 2013’te yine yarı finalde kapışmış, Barça’yı 4-0 ve 3-0’la geçen Bayern, finalde Borussia Dortmund’u yenip, kupaya uzanmıştı.

Maç öncesi kısa kısa

Bayern Münih’in kalecisi Manuel Neuer, “Lionel Messi’ye büyük saygım var. Ancak onunla sahada karşılaştığımızda, kimin patron olduğunu göstereceğim. Bunu daha önce Almanya formasıyla, Arjantin’le oynadığımız Dünya Kupası finalinde göstermiştim” dedi.

Avrupa kupalarındaki 100. maçına çıkacak Messi, “Şanslar eşit ve zor bir maça çıkacağız. Kafamızda sadece turu geçmek var” yorumunu yaptı. Messi, eski hocası Guardiola için de, “Bayern’e gittiğinden beri sadece bir kez görüştük” sözlerini sarfetti.

Barcelona’nın teknik direktörü Luis Enrique, “Avrupa’nın en iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Yarın (bu akşam) bizim maç kaçırılmaz. Oyuncularım, ne kadar önemli bir mücadeleye çıkacaklarının farkındalar” ifadelerini kullandı.

100 bin kişilik Nou Camp Stadı’nda tribünlerin tamamı dolu olacak. Maç öncesi ise taraftarların, üzerinde Barça’nın Şampiyonlar Ligi’ni kazandığı yılların olduğu, “Biz hazırız” yazılı bir kareografi sergileyecekleri bildirildi.

Muhtemel 11'ler;

BARCELONA: Ter Stegen, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, İniesta, Neymar, Suarez, Messi

BAYERN MÜNİH: Neuer, Rafinha, Boateng, Benatia, Alonso, Lahm, Bernat, Thiago, Götze, Müller, Lewandowski

STAT: Nou Camp

SAAT: 21.45

YAYIN: Smartspor

HAKEM: Nicola Rizzoli

Haberin Devamı
YORUM YAZ