MENÜ

Arda Turan'dan hakem sitemi

Atletico Madrid'in Türk oyuncusu Arda Turan, Twitter'dan hakem siteminde bulundu. Arda, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanşında Real Madrid maçın atıfta bulundu.

Arda Turan'dan hakem sitemi

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçında Juventus, Torino'da Real Madrid'i 2-1'lik skorla geçip küçük de olsa bir avantaj elde ederken, maçın İngiliz hakemi Martin Atkinson gecenin en çok eleştirilen ismi oldu.

Özellikle 56. dakikada Carlos Tevez'in gole çok yakınken Carvajal tarafından düşürülmesine penaltı çalmasına rağmen Madrid'li oyuncuya kart göstermemesi çok eleştirildi.

Otoriteler kart gösterilmesi gerektiğini belirtip, kartın renginin tartışma konusu olduğunu söylerken, maç esnasında Juve'li oyuncuların yoğun itirazlarına rağmen Atkinson kart çıkarmadı.

Arda da kendi maçını hatırlattı

Atletico Madrid'in 10 numaralı oyuncusu Arda Turan da attığı Türkçe tweet'le hakemlere sitemde bulundu. Arda, "Bana ikinci sarı kartı veren hakemle Carvahal'e kart çıkarmayan hakem aynı kuralları uyguluyor di mi? ;)" dedi.

Arda, takımının Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında deplasmanda Real Madrid'e1-0 yenilerek elendiği karşılaşmada Alman hakem Felix Brych tarafından çift sarı kartla kırmızı karttan oyun dışı kalmış ve takımını yalnız bırakmıştı.


Haberin Devamı
YORUM YAZ