MENÜ

Andrew Goudelock FANATİK'e konuştu!

27 maçta 443 sayı atıp Euroleague'in sayı kralı olan Andrew Goudelock, aynı başarıyı Final-Four'da da devam ettirmek istiyor. Amerikalı skorer, “Çok özel bir takımız. Madrid'de de bunu kanıtlayacağız” dedi.

Andrew Goudelock FANATİK'e konuştu!

Fenerbahçe Ülker, Final-Four’a kalıp tarih yazarken, Maccabi Tel Aviv maçındaki son saniye basketi ile zaferin mimarı olan Andrew Goudelock, FANATİK’e konuştu. İnanılmaz bir hücum potansiyeli olan, her şart altında topu bir şekilde çemberden geçirmeyi başaran Amerikalı yıldız, 27 maçta 443 sayı atarak, hem Fenerbahçe’nin hem de Euroleague’in sayı kralı oldu. İşte Goudelock’un, Final-Four öncesi görüşleri...

Basketbol benim işim

Geçen yıl Eurocup’ta Unics Kazan’da oynuyordum. Şimdi Euroleague’de Fenerbahçe Ülker’de. NBA’de de oynadım. Ben çocukluğumdan beri basketbol oynuyorum. En üst seviyede de oynadım, en alt seviyede de. Nerede oynadığım önemli değil. Önemli olan basketbol oynamam ve işimi iyi yapmam. Fenerbahçe’de de iyi bir iş çıkardığımı ve takımıma yardımcı olduğumu düşünüyorum.

Taraftar muhteşem

Hayatımda ilk defa böyle muhteşem bir taraftar önünde oynadım. Sezon başından bu yana sürekli bizimleydiler. Özellikle Top 16’da ve Maccabi serilerinde destekleri daha da arttı. Başarımızda onların da payı çok büyük. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Madrid’de de bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Ama İspanya’ya gelemeyecekler de burada televizyondan izleyip bize destek versinler. Biz onların desteğini sahada hissedeceğiz.

Özel bir takımız

Müthiş bir sezon yaşadık. İlk başlarda zordu ama birbirimizin oyununu, birbirimizin karakterini tanıdıkça daha iyi oynamaya başladık. Takım oyunumuz sürekli gelişti. Bu takımın özel şeyler yapabileceğini biliyordum. Nitekim tarihimizde ilk kez Final-Four’a kaldık. Özel bir takım olduğumuzu gösterdik.

Real, gergin olabilir

Final-Four’daki ilk rakibimiz Real Madrid. Kesinlikle çok zor bir maç olacak. Evlerinde oynayacaklar. Kendi potalarında, kendi taraftarları önünde. Herşey onların yanında. Ama bu durum onları olumsuz da etkileyebilir. Kazanmak zorunda hissedeceklerdir ve gergin olabilirler. Orada favori yok. Basketbolda neler olacağını kimse bilemez. Sahada göreceğiz. Biz de sahada şu ana kadar iyi işler yaptık. Madrid’de de en iyisini yapmaya çalışacağız.

Sakatlığım iyileşti

Hafif bir sakatlığım vardı ve tedbir amaçlı son iki maçı kaçırdım. Ama artık iyiyim. Takımla beraber çalışmalara başladım. Coach Obradoviç görev verirse Beşiktaş maçında bile oynayabilirim. Final-Four’da bütün takım gibi ben de hazır olacağım. Orada kupayı almak için elimizden geleni yapacağız.

Gökhan German

Haberin Devamı
YORUM YAZ