MENÜ

Adebayor'un aile isyanı!

Ailesiyle yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Tottenham Hotspur'ın golcü oyuncusu Emmanuel Adebayor, sonunda isyan etti. Ailesine her zaman yardım etmek istediğini söyleyen Togolü golcü, "Kardeşimi Fransa'da bir okula kaydettim, birkaç ayda 21 cep telefonu çaldı" dedi.

Adebayor'un aile isyanı!

Tottenham'ın yıldızı Emmanuel Adebayor, sosyal medya hesabından sonunda isyan etti. Kendisine yardım etmediği gerekçesiyle bir dönem kötü futbol oynaması için annesinin kendisine kara büyü yaptığını iddia eden Togolu futbolcu, olayları bir adım daha önce götürdü ve "Aileme her türlü yardım yapmak istedim. Ancak benden sadece para beklediler" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından isyankar söylemlerde bulunan Adebayor, "Kardeşim Rotimi'yi Fransa'da bir futbol akademisine yazdırdım. Ancak arkadaşlarından 21 telefon çaldı" dedi.

Ölen kardeşi Peter'ı ağır hasta olduğu dönemde ziyaret etmek istediğini ancak annesinin buna izin vermediğini söyleyen Adebayor, "Annem sadece para vermemi istedi ve olayları kendisinin çözeceğini söyledi. Diğer kardeşim Kola'ya da Almanya'dan Afrika'ya cenaze için gelmesi için para verdim; ancak ortalıkta bile görünmedi" ifadelerini kullandı.



Kendisini bir radyo programında annesini evden kovmakla itham eden ablası Yabo Adebayor da eleştirilerden nasibini alırken, "Annemi, tedavi için Londra'ya getirdim. Kız kardeşime üvey kardeşim Daniel ile Gana'daki 1.2 milyon Dolar'lık evimde oturmasına izin verdim. Ancak daha sonra gittiğimde evi başka birilerine kiraladığını ve Daniel'i de evden kovduğunu gördüm. Bana bunu açıklamasını istediğimde hakaret etti. Anneme de bunu sorduğumda aynı şeyleri o da söyledi. Şimdi aynı kız kardeşim benim vefasız olduğumu söylüyor" diye konuştu.

Yaşadığı olayları Didier Drogba'ya da anlattığını söyleyen Adebayor, sözlerinin sonlarında ise ailesine yönelik şu ifadeleri kullandı, "2005'te aile içindeki olayları çözmek için hepsini topladım ve ne istediklerini sordum. Hepsi kendileri için birer ev yaptırmamı ve kendilerime aylık maaş istediler. Şu anda yaşıyorum; ancak benim bütün mallarımı paylaştılar. Bunlardan dolayı da Afrika'daki kurmak istediğim vakfın açılma süresi uzadı. Her zaman ihtiyacı olan insanlara yardım etmek istedim. Onlar buna gerek olmadığını ve bunun kötü bir düşünce olduğunu söyleyip karşı çıktılar. Bunları ailemi hedef göstermek için söylemiyorum. Herkesin gerçekleri görmesi için bunları yazıyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ