MENÜ

30 bine bile bilet var!

Tarihinde ilk kez Final-Four'a kalan Fenerbahçe camiasında büyük heyecan yaşanırken, taraftarlar da Madrid'de yerlerini almak için yarış içine girdi.

30 bine bile bilet var!

Final-Four biletleri aylar öncesinden tükenirken, kulüplere de sınırlı sayıda bilet verildi. Tur şirketlerinin yanı sıra bazı internet siteleri de bilet satmaya devam ediyor. Normal fiyatın çok üstünde satılan biletler, 1500 TL’den başlayıp, sahaya yaklaştıkça 30 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. 4 maçı da sahaya en yakın yerden izlemek isteyenler, 30 bin TL’yi gözden çıkarmak zorunda.

Sarı-Lacivertliler Madrid’te tam kadro

Fenerbahçe Ülker’de, sakatlardan iyi haber... Maccabi Tel Aviv maçında kasığından sakatlanan Nemanja Bjelica ile yine sakatlığı nedeniyle son iki maçta forma giymeyen Andrew Goudelock’un tamamen iyileştiği ve takımla beraber çalışmalara başladıkları açıklandı. Konya karşılaşmasında oynamayan Vesely de iyileşip, Darüşşafaka maçına yetişmişti. Aşil tendonunda yırtık olan ve sezonu kapayan Ricky Hickman dışında, Sarı-Lacivertli ekipte sakat oyuncu bulunmuyor.

Real’de, Fernandez seferberliği

Fenerbahçe Ülker’in, Final-Four’un ilk günündeki rakibi Real Madrid’de, Rudy Fernandez seferberliği yaşanıyor. Real Madrid ve İspanya Milli Takımı’nın en skorer oyuncusu olan Fernandez, geçen hafta oynanan Unicaja Malaga maçında ayak bileğinden sakatlanmıştı. Malaga’yı yenip liderlik koltuğuna oturan Real’de, İspanyol yıldızın 2 hafta forma giyemeyeceği açıklanırken, kulüp doktorları Fernandes’i Fenerbahçe maçına yetiştirmek için ellerinden geleni yapıyor.

Euroleague patronu İstanbul’da

Fenerbahçe Ülker’in iç saha maçlarını oynadığı ve yalnızca Türkiye’nin değil, tüm Avrupa’nın en modern salonlarından biri olarak kabul edilen Fenerbahçe Ülker Sports Arena, önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak. Euroleague’in 15. yıldönümü kapsamında yapılacak etkinlikte Euroleague Başkanı ve Ceo’su Jordi Bertomeu, Türk Hava Yolları Ceo’su Temel Kotil, Fenerbahçe Ülker Coach’u Zeljko Obradovic ve Theodoros Papaloukas bugün saat 12.30’da düzenlenecek basın toplantısında konuşmacı olarak yer alacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ