MENÜ

‘Kimse bizi ilgilendirmiyor'

Başkan Fikret Orman, Trabzonspor zaferi sonrası net konuştu: Önümüze bakıp her maçımıza teker teker hazırlanıp şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Bu süreçteki rakiplerimizin müsabakaları bizi ilgilendirmiyor.

‘Kimse bizi ilgilendirmiyor'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımının Trabzonspor karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak maçı değerlendiren Orman, “Bizim için çok keyifli bir karşılaşma oldu. Mücadelede görev yapan hakemler iyi bir yönetim sergilediler. Ufak tefek hatalar her maçta olur” yorumunu yaptı.

Sözlerinin devamında takımla ilgili konuşan Başkan, “Takımımıza kalan periyotta sonuna kadar güveniyorum. Beşiktaş ilklerin takımı. Stadı olmadan şampiyon olan dünya tarihindeki ilk takım olacağız. Bunu Trabzonspor’u yendik diye söylemiyorum. Bu galibiyetle büyük avantaj ve moral bulduk” diye konuştu.

Galatasaray ve Fenerbahçe’ye mesaj

Ligde kalan 5 maçlık süreçte kayıp yaşamadan mutlu sona ulaşabilecek güçte olduklarını kaydeden Fikret Orman, “Bunun için bütün sınırları zorlayacağız. Önümüze bakıp her maçımıza teker teker hazırlanıp şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Bu süreçteki rakiplerimizin müsabakaları bizi ilgilendirmiyor” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ