MENÜ

Havada - Karada, Demba Ba!

İstanbul uçağında 'şampiyonluk şarkıları' söyleyen Beşiktaş kafilesi, attığı golle Trabzonspor'un kilidini açan Senegalli golcü için yol boyunca özel tezahüratlar yaptı.

Havada - Karada, Demba Ba!

Zorlu Trabzon deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş'ta maçın olduğu gibi dönüş yolculuğunun da yıldızı Demba Ba oldu.

Oyuna girdikten bir dakika sonra ağları sarsarak kilidi açan Senegalli golcü, uçakta yöneticilerin, teknik heyetin ve takım arkadaşlarının iltifatlarını topladı. 10 bin metrede tek tek tebrikleri kabul eden Ba, kendisi için yapılan tezahüratlara da alkışla karşılık verdi.

Uçak 'Demba Ba' sesleri ve şampiyonluk şarkılarıyla inledi. Yeniden liderlik koltuğuna oturdukları için çok mutlu olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, "Şampiyonluk istiyorum. Gözümde ne gol krallığı var ne de başka bir şey. Tek isteğim o kupayı kaldırmak. Biz bir takımız. Ben üzerime düşeni yaptım. Hepimizin ortak dileği şampiyon olup o turu atmak" dedi.

"HER STATTA DESTEK VAR"


Trabzonsporlu taraftarların kendisi için yaptığı tezahüratlara da değinen Ba, "Sadece Beşiktaş değil, rakip tribünlerden de 'Ba, Ba, Ba' seslerini duymak beni çok mutlu ediyor. Benden sevgisini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ