MENÜ

Giovanni Caprara: En iyisini yapmaya çalışacağız

İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenecek FIVB Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası öncesi Eczacıbaşı VitrA, ev sahibi Volero Zürih, Hisamitsu Springs, Dinamo Krasnodar, Rexona Ades, Mirador Dominik takımlarının antrenörleri basın toplantısında bir araya geldi.

Giovanni Caprara: En iyisini yapmaya çalışacağız

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Caprara turnuva ile ilgili şunları söyledi:

"Bu önemli turnuvada oynamak için burada olmaktan çok mutluyuz. Bu sezon Zürih evimiz gibi oldu. Üçüncü kez geliyoruz. Bu turnuvada da her maçı ayrı ayrı hedef olarak belirledik. Etap olarak önce yarı final ve final olarak hedefimizi belirledik ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız."

Brezilyalı Hélia Rogério de Souza (Fofao) ile ilgili sorulan soru üzerine Caprara, "Fofao'nun oynayacağı son turnuvada onu seyredebileceğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Benim için Fofao, tüm zamanların en iyi pasörlerinden biridir" dedi.

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası dokuzuncu kez yapılacak ve önceki senelerde Azerbaycan, İtalya, Rusya, Brezilya (üç kez birincilik) ve Türkiye (iki kez birincilik) olmak üzere beş ülkeden, sekiz farklı Kulüp şampiyonluğa ulaştı. Bu sene ise; Volero Zürih (İsviçre ev sahibi), Eczacıbaşı VitrA İstanbul (Türkiye), Hisamitsu Springs (Japonya), Rexona ADES (Brezilya), Dinamo Krasnodar (Rusya) ve Mirador (Dominik Cumhuriyeti) şampiyonluk için yarışacak.

Dünya Kulüpler Şampiyonası Birincileri

2014 Dinamo Kazan (Rusya)
2013 - VakifBank Istanbul (Türkiye)
2012 - Sollys Nestle (Brezilya)
2011 - Rabita Baku (Azerbaycan)
2010 - Fenerbahçe (Türkiye)
1994 - Leite Moca Sao Paulo (Brezilya)
1992 - Il Messaggero Ravenna (İtalya)
1991 - Sadia Esporte Club Sao Paulo (Brezilya)

ZÜRİH / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ