MENÜ

Bucaspor ya kendini ya zirveyi yakacak

Düşme hattının bir basamak üstündeki rakiiyle yenişemeyip 16. sıradan kurtulamayan Sarı-Lacivertliler, son 3 haftada Süper Lig'e kalmayı hedefleyen rakiplerle karşılaşacak. İzmir ekibinin göstereceği performans zirveyi de bir hayli karıştıracak.

Bucaspor ya kendini ya zirveyi yakacak

PTT 1. Lig’de düşme hattındaki rakibi Manisaspor’la evinde 1-1 berabere kalarak ateş hattından kurtulamayan Bucaspor, son 3 haftada hem kendinin hem de zirvenin kaderini belirleyecek. 29 puanla 16. sırada yer alan Sarı-Lacivertliler, bu hafta Play-Off’u hedefleyen 7. Samsunspor’a konuk olduktan sonra, Süper Lig’e çıkmaya çalışan 56 puanlı 3. Adana Demirspor ve 57 puanlı 2. Osmanlıspor’la deplasmanda karşılaşacak. Kalan 3 maçta 1 puan gerisinde olduğu Manisaspor’un da takılmasını bekleyecek olan Ege temsilcisi, alacağı sonuçlarla ya kendini ya da Süper Lig’i hedefleyen rakiplerini yakacak.

'Teslim olmayacağız'

Manisaspor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten teknik direktör Levent Eriş, Süper Lig için yarışan rakiplerinden çekinmediklerini söyledi. Ligde kalmak için terlerinin son damlasına kadar mücadele edeceklerini ifade eden İzmir ekibinin teknik patronu, "Kağıt üzerinde maçlarımız zor görünebilir. Ancak, kimseye teslim olmaya niyetimiz yok. Biz zirveye oynayan ya da orta sırada yer alan rakip diye ayrım yapmıyoruz. Lige tutunmaya ant içtik" dedi. Yönetim de Manisaspor karşısında ortaya konulan mücadeleyi övüp, futbolculara duyulan güveni tekrarladı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ