MENÜ

'Yeşil Timsah' İstanbul takımlarına diş geçiremedi

Bursaspor'un bu sezon İstanbul takımlarına karşı şansı tutmuyor.

'Yeşil Timsah' İstanbul takımlarına diş geçiremedi

Spor Toto Süper Lig’de ilk 5 takım arasında yer alma mücadelesi veren Bursaspor, bu sezon geride kalan 29 haftada İstanbul takımlarıyla oynadığı 10 müsabakanın yalnızca 2’sinden galip ayrıldı.

Sezonun ilk haftasında Galatasaray’ı konuk eden Bursaspor, sahadan 2-0 yenik ayrılan taraf oldu. Yeşil-beyazlılar, 3. haftada konuk ettiği Beşiktaş’a ise 1-0 yenildi.

İstanbul Başakşehir’e 11. haftada konuk olan yeşil beyazlılar, golsüz beraberlikle deplasmandan bir puanla döndü. Bir hafta sonra sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayan Bursaspor, 90 dakika sonunda sahadan 5-1 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Ligin ikinci yarısında 18. haftada Galatasaray’a konuk olan Bursa ekibi, 2-2 biten maçta hanesine bir puan yazdırmayı bildi. 20. haftada Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan yeşil-beyazlı takım, maçtan 3-2’lik yenilgiyle döndü.

Bursaspor, 27. haftada konuk olduğu Fenerbahçe maçında ise Webo’nun 84. dakikada attığı gole engel olamadı. Maç, evsahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Sezonun 28. haftasında İstanbul Başakşehir’i konuk eden yeşil-beyazlılar, 4-1’lik skorla İstanbul takımları karşısındaki ikinci galibiyetini elde etti.

Bursaspor, İstanbul takımlarıyla son maçında Kasımpaşa’ya konuk oldu. Ligin ilk yarısında 5-1 yendiği rakibi karşısında yeşil-beyazlı takım, sahadan 5-3’lük skorla yenik ayrıldı.

Yeşil-beyazlılar, İstanbul takımlarının filelerini 9 maçta 17 kez havalandırırken, kalesinde de 17 gole de engel olamadı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ