MENÜ

Trabzonspor'da Erkan Zengin üzüntüsü

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-0 yenilen Trabzonspor'da devre arasında kadroya dahil edilen Erkan Zengin, beklenilen katkıyı sağlayamazken, eleştirilen futbolcuların da başında geldi.

Trabzonspor'da Erkan Zengin üzüntüsü

Eskişehirspor’dan 2 milyon 250 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilen, kendisiyle de 2,5 yıllığına 4 milyon 200 bin Euro'luk anlaşma yapılan ve toplam 6 milyon 450 bin Euro'luk maliyeti olan Erkan Zengin, bordo-mavili takımda Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde olmak üzere toplam 16 karşılaşmaya çıktı.

Bu karşılaşmaların 14’ün de ilk 11’de olmak üzere bin 270 dakika sahada kalan futbolcu, 1 gol attı. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Akhisar Belediyespor maçında 1 gol kaydeden Erkan Zengin, ligde ilk oynadığı ve 26 dakika sahada kaldığı Medicana Sivasspor maçında 2, Galatasaray maçında da 1 asist yaptı.

Erkan Zengin, kart cezalısı olduğu İstanbul Başakşehir maçı ve performansı nedeniyle Akhisar Belediyespor lig maçlarında forma giyemedi.

Ligde golü yok

Erkan Zengin, ligde 11 maçta 849 dakika forma giyerken golle tanışamadı.

Eskişehirspor formasıyla ligin ilk yarısında Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Fenebahçe maçlarında olmak üzere 3 kez rakip fileleri havalandıran Türk asıllı İsveçli oyuncu, bordo-mavili takımda ise gol atma başarısı gösteremedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ