MENÜ

Planları sınır bozdu

Bilic; Serdar ile Necip'in cezalı ve İsmail'in de sakat olması sebebiyle dün Opare'ye görev verdi. Ganalı futbolcuya ek olarak; Sivok, Motta, Sosa ve Atiba'nın da kadroda yer alması nedeniyle Ba, oyuna yedek başladı. Senegalli'nin ikinci yarıda oyuna girmesinden sonra Olcay savunmanın sağına geçti.

Planları sınır bozdu

Siyah-Beyazlılar’ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, takımda birçok sakat ve cezalı ismin bulunması sebebiyle Trabzonspor mücadelesinde normalden farklı bir 11 sahaya sürmek zorunda kaldı. Hırvat hoca, dev karşılaşma öncesinde; kart cezalısı olan Necip Uysal ve Serdar Kurtuluş’un yanı sıra; sakatlıkları bulunan Veli Kavlak, Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı’nın yokluğunda savunmanın sağında Daniel Opare’yi görevlendirdi. Ganalı futbolcuya ek olarak; ilk 11’de Tomas Sivok, Ramon Motta, Jose Sosa ve Atiba Hutchinson’a forma veren Slaven Bilic, 5 yabancı kuralı sebebiyle takımın Senegalli yıldızı Demba Ba’yı yedek bıraktı.

57’de işler değişti

Teknik direktör Slaven Bilic, Senegalli yıldızın yerine forvet hattında Mustafa Pektemek’e görev verdi. 46 yaşındaki çalıştırıcı, mücadelenin 57. dakikasında oyuna müdahale etti. Bu dakikada Daniel Opare’yi oyundan alan Bilic, bu futbolcunun yerine Demba Ba’yı sahaya sürdü. Bu değişikliğin ardından Olcay Şahan, Opare’den boşalan sağ kanat bölgesine geçti. Mustafa Pektemek de Olcay’ın orta alandaki alanına geçiş yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ