MENÜ

İlkay Gündoğan-Mario Götze takasına ret!

Almanya'da transferin gözde ismi İlkay Gündoğan ile ilgili spekülasyonlar bitmiyor.

İlkay Gündoğan-Mario Götze takasına ret!

İlkay Gündoğan'ın, Dortmund ile 2016'da bitecek sözleşmesini uzatmayacağının açıklanmasının ardından gözler genç yıldızın transferine çevrildi. Özellikle Manchester United, Arsenal ve Liverpool'un almak istediği oyuncu için son olarak Bayern Münih de devreye girdiği öne sürüldü. Bavyera ekibinin, İlkay'ın transferi karşılığında Mario Gotze'yi Dortmund'a vermeye sıcak baktığı bildirildi.

Bayern'in 2013-14 sezon başında büyük ümitlerle transfer ettiği; ancak beklentilerin altında kalan Götze'yi transferde takas olarak kullanacağı haberlerine ise Dortmund tarafından ret geldi. Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, İlkay'ın transferi konusunda açıklama yaparken, "Götze'nin dönmesi söz konusu değil. Şu an Bayern'in oyuncusu ve Dortmund'da dönebileceğini hayal bile edemiyorum. İlkay için de henüz teklif yok" dedi.

Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 20 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncunun Bayern'e gitmesini istemediğini de vurgulayan Dortmund yöneticisi, "Bu transferi kesinlikle istemeyiz ancak bu transfer gerçekleşirse de Dortmund ile Bayern arasında yeni bir savaş çıkmaz" ifadelerini kullandı.

(Ntvspor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ