MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Burak'ın golcülüğü ön plana çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Hamza Hamzaoğlu: Burak'ın golcülüğü ön plana çıktı

Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın kapanış maçında Akhisar Belediyespor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Manisa 19 Mayıs Stadı
'ndaki mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa demeç veren Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, "Oyun olarak üstündük, topa sahip olduk. Fakat genel olarak çok istediğimiz bir futbol sergileyemedik. Tabii ki artık bundan sonra oyun hep 2. planda kalacak. Bunda skoru erken yakalamanın da etkisi oldu. Maça istediğimiz gibi başlayamadık, rakibin istediği gibi oldu. Ardından Burak'ın golcülüğü ön plana çıktı. Kazanmayı başardı. Önümüzde 5 maç daha var. En iyi şekilde gelecek hafta oynayacağımız Konya maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

Hamzaoğlu, "Şampiyonluk belki de son maçlarda belli olacak. Güzel bir yarış oluyor. Takımların maçlara sonuna dek asılması önemli. Renkli bir lig oluyor. Umarım Allah sezon sonunda şampiyon olmayı nasip eder. Tabii ki 33. haftayı şimdiden öngörmek kolay değil. Her maç zor geçiyor. Galibiyetler kolay elde edilmiyor. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnanıyoruz. Gülen taraf biz olacağız" ifadelerini kullandı.



Şampiyonluk yarışı kızıştı! İşte puan durumu ve kalan maçlar...

Haberin Devamı
YORUM YAZ