MENÜ

Galatasaray'ın "Kurtuluş planı" hazır

Camianın sevilen isimlerinden olan ve Özbek'in listesinde yer alan Sezgin, “Otel ve mağazalardan ciddi gelir bekliyoruz. Gelirler 2023'e kadar temlikli. Sportif başarıyla halledilir. Kasa kolaylığı da hazır. Yönetilebilir bir kulüp olacağız” dedi.

Galatasaray'ın "Kurtuluş planı" hazır

Galatasaray'ın bir numaralı başkan adayı Dursun Özbek'in listesinde yer alan camianın önemli ismi Nasuhi Sezgin önemli açıklamalar yaptı

Yönetime gelmeleri durumunda neler yapacaklarını anlattı. Galatasaray’ın mali kriz içinde olduğu söylentilerine açıklık getiren Sezgin, “Kısmen doğru kısmen değil. Tabii ki rakamlar büyük. Ama bildiğiniz gibi gelirlerin çoğu 2023'e kadar temlikli. Sportif başarı geldikçe temlikler üzerinden ödemeler yapılacak” diye konuştu.

"BORÇLAR SIFIRLANMAZ AMA AZALTILIR"

Sıkıntının kasa kolaylığı sağlanması olduğunu belirten Sezgin, “Şu an için hazır durumda. İkinci konu taze para. Bunun için projeler var. Biri otel projesi. İkincisi mağazacılık. Senede 20-30 milyon TL para girişi öngörüyoruz. Yani korkulacak birşey yok. Projemize güveniyoruz. Şampiyonluk da gözardı edilmemeli. Borçlar sıfırlanmaz ama azaltılır. Yönetilebilir bir kulüp olacağız” dedi.

"GİDENLERİN YÜKÜNDEN KURTULURUZ"

Transferlerle ilgili olaraksa, “Kadromuzda 42 tane oyuncu var. Seçilir seçilmez gelen raporlar masanın üzerine serilecek. Galatasaray’a kimin ne kadar katkısı olur bunlar belirlenecek. Gidenlere de bağlı olarak belli oyuncular alınabilir. Kadronun azalması gerekiyor. Amacımız 25-28'e kadar düşürmek. Giden oyuncuların maddi yükünden kurtulmuş oluyorsunuz” ifadelerini kullandı.

(Bugün)

Haberin Devamı
YORUM YAZ