MENÜ

'Ferhat Göçer Başkan, Sarıyer şampiyon!'

Sanatçı Ferhat Göçer'in asbaşkanlığını yaptığı Sarıyer, Spor Toto 2. Lig'de Play-Off'a kalmayı başardı.

'Ferhat Göçer Başkan, Sarıyer şampiyon!'

Diyarbakır BŞB'yi 2-1 yenerek PTT 1. Lig'e çıkma şansı yakalayan lacivert beyazlı takımın taraftarları maç boyunca, "Ferhat başkan, Sarıyer şampiyon!" diye tezahürat yaptı.

Sanatçı ve doktor kimliğinin yanı sıra futbola olan ilgisi ile de tanınan Ferhat Göçer, geçtiğimiz hafta sonu büyük bir mutluluk ve gurur yaşadı.

Ferhat Göçer’in asbaşkanlığı’nı yaptığı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Sarıyer, dün oynadığı maçta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek Play-Off'ta mücadele etme hakkını elde etti. Lacivert beyazlı kulüp, Play-Off'ta da başarılı olduğu taktirde PTT 1. Lig'e yükselecek.

Karşılaşmayı statta izleyen Ferhat Göçer, maç sonrası Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve taraftarlarla birlikte kutlama yaptı. Çektiği selfieleri sosyal medyadan paylaşan ünlü sanatçı, "Gururla Asbaşkanı olduğum Sarıyer Spor, Play-Off ta. Futbolcularımı ve tüm Sarıyer camiasını kutluyorum” dedi.

Geçmiş yıllarda Türk futbolunda çok başarılı günler geçiren Sarıyer'in taraftarları da stadı, "Ferhat başkan Sarıyer şampiyon" sloganları ile inletti.

Gecce.com

Haberin Devamı
YORUM YAZ