MENÜ

Fenerbahçe'de korku ve sevinç

Fenerbahçe, Balıkesirspor karşısında kazandı. Ancak savunmadaki hatalar ve yenilen 3 gol; kalan haftalarda özellikle Sivas, Başakşehir ve Mersin deplasmanları öncesinde endişe veriyor. Meireles ve Emre, sakatlıktan kurtuldu; Diego, Bursa'nın ardından Balkes karşısında da şov yaptı; Sow gollerini sıraladı... Yaşanan bu gelişmeler, kritik haftalarda camiayı umutlandırdı.

Fenerbahçe'de korku ve sevinç

Sarı-Lacivertliler, önceki akşam kâbus gibi bir maç oynadı. Taraftarlar, “Rahat yeneriz” diye düşündükleri Balıkesirspor karşılaşmasında hop oturup hop kalktı. Kanarya, 90 dakika sonunda 4-3 kazanmayı başardı. Ancak ortaya konulan futbol, ligin en zayıf takımlarından biri karşısında yenen 3 gol ve savunmadaki hatalar kalan haftalar öncesinde adeta alarm verdirdi. Özellikle önümüzdeki hafta oynanacak Sivasspor ile 32. haftadaki Mersin İdmanyurdu ve 33. haftadaki Başakşehir deplasmanları, Sarı- Lacivertli taraftarları fazlasıyla endişelendiriyor. Üç takımın da yüksek hücum gücü, Fenerbahçe’nin bu karşılaşmalarda hesapta olmayan sonuçlar almasına neden olabilir. Teknik direktör İsmail Kartal, son haftalarda yaşanan düşüşün önüne geçmek ve özellikle Volkan Demirel’in yeniden form tutmasını sağlamak için çalışmalara başladı.

Balıkesirspor karşısında sıkıntılı da olsa alınan galibiyetle haftayı kazasız atlatan Fenerbahçe’de sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Özellikle orta sahanın önemli isimleri Emre Belözoğlu ve Raul Meireles’in iyileşmesi, onların yokluğunda orta alanda büyük sıkıntı yaşayan İsmail Kartal’ı fazlasıyla rahatlattı. Taraftarların yüzünü güldüren en önemli şey ise Diego Ribas’ın yaptığı patlama. Kupadaki Bursaspor karşısında çıkışa geçen Sambacı, Balıkesirspor önünde de şov yaptı. Diego, 1 gol ve 2 asistlik performansıyla galibiyetin mimarı oldu, final haftaları öncesinde, “Benim zamanım geldi” mesajı verdi. Ve Moussa Sow... Senegalli oyuncu, kritik maçlarda attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Bunların dışında Emenike’nin de daha istekli ve hırslı olması, kalan haftalar için umut veriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ