MENÜ

Fatih Terim'den Tunay Torun'a tam not

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'nın Bursaspor'u 5-3 mağlup ettiği maçta 3 asistlik performans sergileyen Tunay Torun'a tam not verdi.

Fatih Terim'den Tunay Torun'a tam not

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşan lacivert-beyazlılar, rakibini 5-3 mağlup etmeyi başardı. Takımının ilk 3 golünün hazırlayıcısı olan genç oyuncu Tunay Torun, karşılaşmayı izlemek için stadyuma gelen A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’den de tam not aldı.

26 MAÇTA 4 GOL, 9 ASİST

Bu sezon Kasımpaşa forması altında ligde 26 karşılaşmaya çıkan Tunay, 4 gol, 9 asistlik performans sergiledi. 29. hafta mücadelesinde dün Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan Bursaspor karşılaşmasında Oscar Scarione, İlhan Eker ve Andre Castro’nun attığı gollerin hazırlayıcısı olan 25 yaşındaki oyuncu, teknik heyet ve taraftarında beğenisi kazandı. Mücadelenin 81. dakikasında yerini Ferhat Kiraz’a bırakan Tunay, taraftarlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

A MİLLİ TAKIM YOLU GÖZÜKTÜ

En son Abdullah Avcı döneminde A Milli Takım forması terleten Tunay Torun’a son haftalarda gösterdiği performansla yeniden milli takım yolu gözüktü. Karşılaşmayı izlemek için stadyumu gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in Tunay’ın performansını beğendiğini söylediği öğrenildi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ