MENÜ

Ersun Yanal'dan şaşırtan kadro!

Trabzonspor'un teknik patronu, grip olan Paraguaylı forvet Cardozo'yu yedek bıraktı. Sakatlığı geçen yıldız futbolcu Mehmet Ekici sahada yerini alırken, Fatih Atik ve Deniz Yılmaz'ın ilk 11'de görev yapması herkesi şaşırttı.

Ersun Yanal'dan şaşırtan kadro!

Bursaspor ve Başakşehir’in puan kaybettiği haftada Trabzonspor haftayı galibiyetle kapatıp avantaj yakalamak istiyordu. Bu kritik karşılaşmada Ersun Yanal’ın nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı merakla bekleniyordu. Yanal, birçok şaşırtıcı tercih yaptı. Gribal enfeksiyon geçiren ve sadece iki idmanda takımla çalışabilen Oscar Cardozo, maça kulübede başladı. Onun yerine Waris’in oynayabileceği düşünülürken, Ersun Yanal, Deniz Yılmaz’a şans verdi. Sakatlıktan kurtulan Mehmet Ekici, ilk 11’deki yerini alırken, geçtiğimiz hafta burnu kırılan Mustafa Akbaş da özel maskeyle sahaya çıktı. Yanal’ın dün akşam en çok şaşırtan tercihlerinden biri de orta sahanın ortasında Fatih Atik’e şans vermesi oldu.

Cardozo’yla yarım saat

Ersun Yanal, Beşiktaş’ın 58. dakikada öne geçmesinin hemen ardından Oscar Cardozo’yu yanına çağırdı. Paraguaylı yıldız, 60. dakikada Özer Hurmacı’nın yerine oyuna girdi. Tecrübeli futbolcudan beklentiler büyüktü. Ancak Cardozo bir türlü beklediği topları alamayınca fazla varlık gösteremedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ