MENÜ

"Böyle devam et Diego!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, soyunma odasında Diego Ribas'ı özel olarak tebrik etti ve ekledi: Böyle oyna, forma senin.

"Böyle devam et Diego!"

Bursaspor maçındaki başarılı performansını Balıkesirspor karşısında da tekrarlayan Diego Ribas hem teknik heyet, hem de camia ile arasındaki buzları eritmeyi başardı.

Teknik Direktör İsmail Kartal, Brezilyalı oyuncuyu soyunma odasında tebrik ederken, “Böyle oynarsan her maç forma senin” yorumunu yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, “Sabrettin ve karşılığını aldın. En ihtiyacımız olan dönemde sahneye çıktın, kaliteni herkese gösterdin” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan Diego alacakları ile ilgili yaptığı başvuru sonrası büyük tepki çekmişti. Sambacı son iki maçtaki futbolu ile tüm bu yaşananları unutturdu.

Diego geç de olsa göze girmeyi başarsa da teknik heyetin kafasında hâlâ bir soru işaretinin bulunduğu öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun bu performansı, Bursa ve Balıkesir gibi katı savunma yapmayan ve oynayan takımlara karşı sergilemesi, daha sert rakiplere karşı nasıl oynayacağı düşüncesini da akıllara getirdi.

Ancak teknik heyetin formda olan yıldız isimle kalan maçlarda yola devam etmeyi düşündüğü belirtildi.

HIRS VE KALİTE

Diego’da gözlenen iyileşme taktiksel konularla ilgili olsa da Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin de toparlamasında önemli rol oynadığı vurgulandı.

Brezilyalı futbolcu bu toplantıda kendisine olan güveni görünce daha da hırslandı, kalitesini ortaya koydu. Diego’nun artık lige ve oynanan futbola alışmaya başlaması da iyi futbolundaki diğer etken olarak gösterildi. Sarı-lacivertli ekibin “10 numarası” son iki maçta hiç olmadığı kadar ayakta kalmayı başararak fizik olarak da iyi durumda olduğunu kanıtladı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ