MENÜ

Aziz Yıldırım Hatay'da!

Hatay Fenerbahçeliler Derneği'nin yaptıracağı İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli bugün törenle atıldı.

Aziz Yıldırım Hatay'da!

Temel atma törenine Hatay Valisi Ercan Topaca, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, MKÜ Rektörü Hasan Kaya, daire müdürleri, işadamları ve Fenerbahçeliler katıldı. Törende konuşan Hatay Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu 1000 metrekare arsa üzerinde 400 metrekare oturumlu ve tek katlı olarak yapılacak olup, toplam 6 derslikten oluşacağını söyledi.

Savaş: Bir eğitim yuvası daha kazandırılmasından mutluyuz


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş yaptığı konuşmada Fenerbahçe'nin Hatay'a bir eğitim yuvası daha kazandırmasından memnuniyet duyduğunu bunun için tüm Fenerbahçelilere teşekkür ettiğini belirtti. Kendisinin de bir Fenerbahçeli olduğunu hatırlatan Savaş, Vali Topaca'yı da en kısa zamanda Fenerbahçeli yapmak istediklerini ifade ederken Ali Ezelsoy'un yoğun girişimleriyle geçte olsa hizmete kazandırılacak olan İşitme Engelliler Anaokulu için Fenerbahçe Camiasına teşekkür etti.

Ezelsoy: Aziz Yıldırım'ı ağırlamanın mutluluğu içindeyiz

Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy Hatay'da eğitim adına çok önemli hizmetler yaptıklarını ancak en önemli ve kalıcı eserlerinin bu okullar olduğunu belirtti. Daha önce açtıkları bir ilköğretim okulunun ardından İşitme Engelliler Anaokulunu da açmanın ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ağırlamanın mutluluğu içinde olduğunu sözlerine ekledi.

Yıldırım: İşitme engelliler anaokulu Hatay'a hayırlı olsun

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Hatay'da daha önce bir ilkokulu açtıklarını, yeni açılacak ilkokulun açılmasında yoğun emeği geçen Ali Ezelsoy'a teşekkür ettiklerini eğitim adına her türlü fedakarlığı yapacaklarını, yapılacak olan İşitme Engelliler Anaokulu'nun Hatay'a hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

Topaca: Fenerbahçe'ye teşekkür ederiz

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay'ın birçok il nüfusundan daha fazla öğrenci nüfusuna sahip olduğunu 360 bin öğrencinin 17 bin öğretmenin olduğunu söyledi. Yeni açılacak okulun Hatay'da önemli bir eksiği gidereceğinin altını çizen Vali Topaca, okulun açılışında emeği geçen Fenerbahçe ailesine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Konuşmalarının ardından Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli protokol üyeleri tarafından atıldı.

MEHMET EZER - ANTAKYA / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ