MENÜ

Trabzonspor rahat, Beşiktaş sıkıntılı

Trabzon'da dev maç öncesinde önemli eksik bulunmuyor. Beşiktaş'ta ise aynı durum söz konusu değil. Serdar ve Necip'in cezalı olması nedeniyle Bilic sağ bekte Atiba'yı oynatacak.

Trabzonspor rahat, Beşiktaş sıkıntılı

Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor’da en çok merak edilen konu, Mehmet Ekici’nin sağlık durumuydu. Geçtiğimiz hafta sonundaki Gençlerbirliği karşılaşmasında yer almayan yıldız futbolcu, hafta içindeki yoğun tedavi süreci sonrası bugün takımdaki yerini alacak. Bunun yanı sıra Gençlerbirliği maçında yüzüne aldığı darbe sonrası burnu kırılan Mustafa, özel bir maskeyle oynayacak. Yatabare, Aytaç ve Musa sakatlıkları nedeniye oynamayacak. Belkalem’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Yabancı sınırı planı değiştirdi

Beşiktaş cephesinde ise Serdar Kurtuluş sarı, Necip ise kırmızı kart cezalısı. Tolga Zengin, Veli Kavlak ve İsmail Köybaşı’nın ise sakatlığı bulunuyor. Serdar ve Necip’in yokluğu Beşiktaş’ın ilk 11’inin kimyasını ciddi derecede bozdu. Bu ikilinin yokluğunda sağ bekte Opare’nin yerine son haftaların formda ismi Atiba’ya şans bulacak. Kanadalı futbolcuyu kesmek istemeyen Slaven Bilic, 5 yabancı sınırı nedeniyle Opare’yi yedek bırakacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ