MENÜ

Saracoğlu'nda gol Sow!

Fenerbahçe, karşısında hiç beklemediği bir Balıkesirspor buldu. Karşılıklı gollerle ilk yarı 3-3 berabere bitti. Sarı-Lacivertliler, ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyup maçı kazandı. Moussa Sow, attığı 2 golle galibiyetin mimarı oldu.

Saracoğlu'nda gol Sow!

Ligin son sırasında bulunan Balıkesirspor, dün Fenerbahçe’ye adeta kâbus yaşattı. Caner’in 8. dakikadaki golünün ardından tribünlerin beklentisi farklı galibiyetti Ancak Balkes önce 2-1, sonra 3-2 öne geçmeyi başardı. Sarı-Lacivertliler, Moussa Sow’un 44. dakikadaki müthiş kafa golüyle soyunma odasına 3-3’lük skorla girmeyi başardı. Karşısında beklemediği bir Balkes bulan Kanarya, ikinci yarıda oyuna ağırlığını koydu. 50. dakikada sahneye bir kez daha Sow çıktı, ağları sarsarak hem arkadaşlarını, hem de milyonlarca taraftarı rahatlattı. Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda zorlanarak da olsa 4-3’lük skorla çok kritik bir galibiyet alarak maç fazlasıyla zirveyi ele geçirdi.

Senegalli rekor peşinde!

Moussa Sow, dün akşam kaydettiği iki golle ligdeki sayısını 13’e çıkarttı. Krallık yarışında 18 gollü Fernandao’nun gerisinde kalan Moussa Sow’un en büyük amacı, kendi rekorunu geliştirmek.
29 yaşındaki forvet son iki sezonda da ligi 15 golle bitirmişti. Eğer kalan haftalarda 3 kez daha ağları sarsarsa bu hedefini gerçekleştirecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ