MENÜ

Gaziantepspor 0-3 Gençlerbirliği

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda Gaziantepspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Gaziantepspor 0-3 Gençlerbirliği

Mesut Bakkal’la ikinci yarının flaş ekibi haline gelen Gençlerbirliği, Gaziantepspor’a da şans tanımadı. Başkent ekibi, renktaşını deplasmanda 3-0’lık skorla bozguna uğrattı.

Mahalle maçındaki futbol çekişmesinin dahi daha fazla taraftar toplayacağından emin olduğum, bir tuhaf Süper Lig karşılaşması! Şehreküstü’nden Kebapçı Memik ustaya sordum ‘nedir Gaziantep’in hali?’ dedi ki ‘tribünlerimiz adam almazdı ama öyle bir rüzgar estirildi ki, Gaziantepspor’umuz aslında ne şehittir ne gazi, siyasete kurban edilmiştir mazisi, müthiş seyircisi hatta geleceği!’

Allah’tan tribünde Gençlerbirliği sevdalısı, tek kişilik ordu kardeşimiz vardı da, tenhalıkta gönlümüz şenlendi. Gözler şenlensin diye de forvetlerini renklendirmeyi arzu etmiş Buruk ve Bakkal. Yalnız adam Muhammet’in yanına Kamara daha fazla sokulmuş, El Kabir’in cıvarına da golcü Stancu eklenmişti. Bu vaziyet esame listesinde heyecan üretse de, 60. dakikaya kadar sahada pek kıpırtı olmadı!

Son söz Stancu’dan

61’de Stancu vurdu, Eray çeldi, dönen topu El Kabir denedi Eray yine kurtardı ama çekirgenin 2 kez sıçradığı yerde Mervan iki tarafın da çilesine son verdi: 0-1. Mezra tenhalığına terk edilmiş Suriyeli sabiden farksız Gaziantepspor şaşkınlık içindeyken 68’de El Kabir lahmacun nefasetinde bir top attı Hleb’e ve o da güm diye indirdi: 0-2. Misafirlikteki ziyafetin şöbiyet lezzetini de Stancu sundu ve 76’da Bakkal’ın galibiyet sorasını 0-3’e bağladı 90’da.

90+ Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ