MENÜ

Devlerin kapışması

Bu akşamki dev maçta, Oscar Cardozo ve Demba Ba'nın sergileyeceği performans, mücadelenin kaderini belirleyecek. Gol krallığı yarışında birlikte mücadele eden ikili, hem takımlarına zaferi getirmek hem de skor sayısını yükseltmek için savaşacak.

Devlerin kapışması

Trabzonspor’un bu akşam Hüseyin Avni Avni Aker Stadı’nda Beşiktaş’ı ağırlayacağı maçta; Oscar Cardozo ve Demba Ba’nın sergileyeceği performans merakla bekleniyor. Ev sahibi ekipte bu sezon çıktığı 24 mücadelede attığı 15 golle takımına önemli katkı sağlayan ve krallık yarışındaki takımının en önemli ismi konumunda bulunan Cardozo, bugün rakip fileleri havalandırıp dev maçlarda skor üretememe konusundaki eksikliğini kapatmak istiyor. Fenerbahçe’yle ligin ilk yarısında oynanan mücadelede sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve daha sonra görev aldığı 4 büyük karşılaşmada da gol atma başarısı gösteremeyen 31 yaşındaki futbolcu, “3 büyük takıma karşı gol atamadım ve bu maçta Türkiye kariyerimde bir ilki gerçekleştireceğim” dedi.

Demba Ba geri sayımda

Siyah-Beyazlı formayla bu sezonda çıktığı 39 mücadelede 25 gol atan Demba Ba, bu akşamki zorlu mücadelede takımının kilit ismi olacak. Lig arenasında 24 mücadelede 16 gol atmayı başaran Senegalli, bugün rakip fileleri havalandırıp hem krallık yarışında Fernandao’yu yakalamayı hem de Beşiktaş’a 3 puanı getirmek için çaba gösterecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ