MENÜ

Burak Yılmaz gol orucunu bozmak istiyor

Bu sezon iki ciddi sakatlık yaşayan ve her seferinde geri dönerek takımın en skorer ismi olan Burak Yılmaz, ligde tam 45 gündür gol bulamıyor. Kral, Akhisar maçında şeytanın bacağını kırmaya hazırlanıyor

Burak Yılmaz gol orucunu bozmak istiyor

Galatasaray'da gözler Burak Yılmaz’ın üzerinde... Bu sezon iki ciddi sakatlık geçiren ve bir şekilde dönerek, ligde rakip filelere gönderdiği 14 golle takımın en skorer ismi olan tecrübeli futbolcu, bir süredir oruca girmiş durumda!

Süper Lig’de en son 45 gün önce Kasımpaşa deplasmanında gol bulan yıldız oyuncu, Akhisar karşısında şeytanın bacağını kırmaya kararlı.

Hafta içinde yapılan antrenmanlarda hayli hırslı olduğu belirtilen Burak’ın, hocası Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmede, “Hiçbir ağrım kalmadı. Kendimi çok iyi hissediyorum. Yine 90 dakika oynamaya hazırım” dediği öğrenildi. Son olarak geçen haftaki Gaziantep maçında son düdüğe kadar sahada kalan Burak, skor üretemeyince krallık yarışının bir hayli gerisinde kaldı.

Gözü Fernandao’nun üstünde


Galatasaray açısından 4. yıldız senesi olması sebebiyle, gol krallığı unvanına bu sezon çok daha fazla önem veren Burak Yılmaz, bir an önce Bursasporlu Fernandao’yu yakalamak istiyor. Ancak Brezilyalı golcünün bu hafta itibariyle 18 golü bulunuyor ve Sarı-Kırmızılı oyuncunun krallık hedefi için, bitime 6 hafta kala gol ortalamasını bir hayli yükseltmesi gerekecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ