MENÜ

12. Adam nerede!

Basketbolda Fenerbahçe'nin coachu Obradovic, Efes maçının ardından, “25 milyon taraftar hikaye” demişti. Şampiyonluk mücadelesi veren futbol takımına da dün akşam Saracoğlu'nda, sadece 20 bin taraftar destek verdi

12. Adam nerede!

Şampiyonluk yolunda Balıkesir karşısında kritik bir galibiyete imzasını atan Fenerbahçe’nin futbol takımına, Şükrü Saracoğlu’nda yine beklenen destek gelmedi.

Geçen sezon 52 bin kişilik sahasında dolu tribünlere oynayan Sarı-Lacivertliler, zirve yolunda bu konuda hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor. Statta bilet satışı yapılmayan okul kale arkası tribünde az sayıda taraftar bulunurken, maraton alt ve üst tribünlerde de büyük boşluklar yer aldı. Karşılaşmayı yaklaşık 20 bin dolayında seyirci takip ederken, akıllara da camiaya basketbol tarihinde ilk kez Final-Four heyecanı yaşatan erkek basketbol takımının başantrenörü Obradovic’in sözleri geldi.

Tecrübeli coach, takımının Anadolu Efes’le oynadığı mücadelenin ardından, “Fenerbahçe’nin 25 milyon taraftarının olduğu söyleniyor. Bu bir hikaye. Bugün burada çok daha farklı bir ortam olmalıydı. Bu durum beni çok üzdü ve bunu hiçbir zaman unutmayacağım” ifadelerini kullanmıştı.
10 numara Diego Ribas!

Haberin Devamı
YORUM YAZ