MENÜ

10'ların savaşı!

Ligde bu akşam Trabzonspor'un Beşiktaş'ı ağırlayacağı dev maçta iki takımın 10 numaralarının sergileyeceği performans merakla bekleniyor. Bordo-Mavililer'de Özer Hurmacı, Siyah-Beyazlılar'da ise Olcay Şahan, karşılaşmanın kaderini belirlemek için yarışacak.

10'ların savaşı!

Spor Toto Süper Lig’de 29. haftanın sonucu merakla beklenen maçında bugün Trabzonspor, Beşiktaş’ı evinde konuk edecek. Bu karşılaşmada gözler, iki takımın 10 numaralarını taşıyan isimlerin üzerinde olacak. Ev sahibi Trabzonspor’da bu formanın sahibi Özer Hurmacı, Hüseyin Avni Aker’de iki hafta önce oynanan Galatasaray mücadelesinde 1 golle taçlandırdığı üst düzey futbolunu, bugün de tekrar etmek için çaba gösterecek. Hafta başından beri bu karşılaşmaya özel olarak hazırlanan 28 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlılar’a karşı fark yaratıp sezon sonunda Kasımpaşa’dan kiralık olan sözleşmesini uzatabilmek için yönetime mesaj göndermeyi planlıyor.

Olcay’ın geri dönüş maçı

Kara Kartal’ın bu sezon dikkat çeken isimleri arasında yer alan Olcay Şahan, 1 haftalık aranın ardından bugün formasına geri dönüş yapacak. Takımının Ankara’da elde ettiği 2-1’lik Karabük zaferinde teknik direktör Slaven Bilic tarafından dinlendirilen 27 yaşındaki yıldız, Bordo-Mavililer’e karşı sergileyeceği futbolla, takımına şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan kazandırmak için savaşacak. Bu sezon takımıyla 25 maça çıkarak 8 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Olcay, bu akşam Trabzon kalesinin filelerini havalandırmak için mücadele edecek.

Aslıhan Çil

Haberin Devamı
YORUM YAZ