MENÜ

10 numara Diego Ribas!

Beklenen Diego Ribas, Balıkesirspor maçında sahne aldı. Ligdeki ilk golünü atan, 2 de asist yapan Brezilyalı yıldız, forma numarası 10 numaranın da hakkını sonuna kadar verdi, tribünlerden alkışları topladı.

10 numara Diego Ribas!

Fenerbahçe’nin sezon başında büyük ümitlerle kadrosuna kattığı Diego Ribas, Balıkesirspor karşılaşmasında kendini buldu. Brezilyalı futbolcu, Balkes önünde attığı golle, Süper Lig’de
ilk kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Webo’nun aşırdığı topta kale önünde topu ağlara gönderen Diego, sadece bununla da kalmadı. Sambacı, Kanarya’nın, Caner Erkin’in ayağından attığı ilk golle, Moussa Sow’un skoru 3-3’e getiren kafa golünün asistlerini de yaptı.

Sahanın en çok koşanı!

Son olarak Türkiye Kupası’ndaki Bursa mücadelesinde sahne alan ve Emre Belözoğlu’nun yokluğunda teknik direktör İsmail Kartal’ın orta alanda Mehmet Topal’la birlikte görev verdiği yıldız futbolcu, toplamda 6. asistini ve 3. golünü attı. Daha önce yine kupada 1-1 biten Altınordu ve 2-1 kazanılan Mersin mücadelelerinde gol sevinci yaşayan deneyimli oyuncu, sahanın da en çok oyuncusu olmayı başardı. Oyunu yönlendiren isim olan Diego, ayağına gelen topları da olumlu bir şekilde kullandı. Forma numarası olan 10 numaranın hakkını bu mücadelede fazlasıyla veren tecrübeli futbolcu, gösterdiği performansla da Şükrü Saracoğlu’nda seyircinin de alkışlarını toplamayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ