MENÜ

Levent Kızıl'dan birleşme çağrısı

Bursaspor Eski Başkanlarından Levent Kızıl, ilk oturumu 7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağan kongresinde başkan adayları Murat Yanıklar, Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan'ın, Timur Noyan'a genel kurula oluşturacakları tek bir liste ile gitmelerini önerdi.

Levent Kızıl'dan birleşme çağrısı

Bursaspor'da yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa aday olan Timur Noyan, Murat Yanıklar, Cüneyt Özkan ve Mesut Mestan'ın yarışı devam ediyor.

Bursaspor eski başkanlarından Levent Kızıl, adaylara genel kurulda tek bir liste ile gitmeleri için çağrıda bulundu.

Mevcut başkanlardan Recep Bölükbaşı'nın sportif anlamda başarılı bulmasına karşın, mali açıdan yetersiz gördüğünü dile getiren Kızıl, şunları söyledi:

"Timur Noyan'a destek olacağımı daha önceden söylemiştim. Ancak, yakın arkadaşım, yıllardır tanıdığım Murat Yanıklar da aday oldu. Desteğim burada Murat Yanıklar'a olacak. Çünkü benim çok yakın bir arkadaşım, kardeşim. Fakat benim burada söylemek istediğim başka birşey var. Aklın yolu bir. Murat Yanıklar, Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan tam bir Bursaspor sevdalısı kişiler. Timur Noyan da çok başarıl bir işadamı. Murat Yanıklar, Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan'ın Timur Noyan ile birleşmesi ve tek başına güçlü bir liste oluşturmaları lazım. Benim tavsiyem bu."
Kendisinin bugüne kadar girdiği ve destekleği adayın yarıştığı genel kurullarda hiç kaybetmediğini vurgulayan Kızıl, tavsiye ettiği birleşmenin olmaması halinde desteğinin Murat Yanıklar'a olacağına dikkati çekti.

Kızıl, genel kurulda kim seçilirse seçilsin Bursaspor camiasının başkanı olacağını belirterek, bu konuda üzerine düşen ne görev varsa yapacağını açıkladı.

BURSA, DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ