MENÜ

Barça'dan Manchester seferi

Gözünü Manchester United'ın yıldızları Mata ve Herrera'ya diken Barcelona, iki yıldız için kasasından 70 milyon Euro çıkarmaya hazırlanıyor. Katalan ekibi, Rooney ile birlikte City'den Silva ile Juventus'tan Pogba konusunda da temaslarını sürdürüyor.

Barça'dan Manchester seferi

Ocak 2016’ya kadar transfer yasağı bulunan İspanyol devi Barcelona hakkında transfer dedikodularının ardı arkası kesilmiyor. Katalan kulübüne yakınlığıyla bilinen Sports Gazetesi, Barcelona’nın Manchester United’dan Juan Mata, Ander Herrera ve Wayne Rooney; City’den ise David Silva ile ciddi anlamda ilgilendiğini okurlarıyla paylaştı.

Gelme olasılıkları yüksek

İsmi geçen 4 süperstardan transferi en olası iki isimse, United’ın yetenekli orta sahaları Mata ve Herrera. Sezon sonu takımla yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Xavi’nin boşluğunu bu ikiliyle doldurma hesapları yapan Barça’nın, toplamda 70 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Rooney’nin İspanya’ya gelmesi ise zor bir olasılık. Çünkü Messi, Neymar ve Suarez gibi isimleri elinde bulunduran Katalan ekibi, takımda yedek kalma riski sebebiyle 29 yaşındaki golcüyü Katalonya’ya getiremeyebilir. Bir diğer iddia ise Barcelona’nın, Manchester United’dan beklediği yanıtı alamaması halinde, David Silva için şehrin bir diğer ekibi City’nin kapısını çalacağı.

Juve ikna olursa...

Sports, haberin devamında ise Barça’nın hayallerini süsleyen oyuncunun Paul Pogba olduğunu bir kez daha yineledi. PSG’nin de 80 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeli önerdiği Fransız yıldız için pusuda bekleyen Barça’nın, Juventus’un ikna olması halinde diğer bütün transferlerden vazgeçebileceği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ