MENÜ

Atletico Madrid 0-0 Athletic Bilbao

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 35. haftasında Atletico Madrid, sahasında oynadığı maçta Athletic Bilbao ile 0-0 berabere kaldı. Arda Turan maça yedekte başladı.

Atletico Madrid 0-0 Athletic Bilbao

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, 33. haftadaki Elche maçında olduğu gibi Arda Turan’ı yine yedek bıraktı. Maçın ilk yarısında iki takım da kontollü oynayarak, savunmalarında açık vermemeye dikkat etti. Golsüz biten ilk yarının ardından Atletico Madrid’de teknik direktör Simeone, 55. dakikada Fernando Torres ve Raul Garcia’yı çıkararak, Arda Turan ve Mario Mandzukic’i oyuna aldı.

Değişikliklerin ardından hücumda daha organize görünen Atletico Madrid, etkili ataklar geliştirse de aradığı golü bulamadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Maçta ev sahibi takımın 51. dakikada Griezmann ve 70. dakikada Tiago ile attığı goller hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

Bu arada Athletic Bilbao’da Bustianza, 90+2. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü. Sezonun 35. haftasındaki bu beraberliğin ardından Atletico Madrid puanını 76’ya yükselterek üçüncü sıradaki, Athletic Bilbao da 48 puanla yedinci sıradaki yerini korudu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ