MENÜ

Yelkendeki gururumuz Çin'de esecek

Kaya Ropes Team Turx 30 Nisan 3 Mayıs arasında Çin'in Qingdao şehrinde yapılacak üçüncü ayak yarışları için hazırlıklarını tamamladı.

Yelkendeki gururumuz Çin'de esecek

Dünyanın en zor 4 yelken yarışından biri sayılan Extreme Sailing Series'de (ESS), ülkemizi temsil etmekte olan, Kaya Ropes Team Turx 30 Nisan 3 Mayıs arasında Çin’in Qingdao şehrinde yapılacak üçüncü ayak yarışları için hazırlıklarını tamamladı.

30 Nisan’da yapılacak dümenci ve basın toplantılarının ardından antrenman yarışları yapacak ekipler, Extreme Sailing Series’in dünyaca ünlü 'stadyum yarışları' için ise 1-3 Mayıs arasında parkura çıkacak. Kaya Ropes Team Turx, Seri’nin Qingdao’daki üçüncü etabında; Edhem Dirvana, Mitch Booth, Selim Kakış, Can Bayülken, Jordi Booth, Brock Callen ve Pedro Andrade ile ülkemizi temsil edecek.

Grup lideri

Seri’nin geçtiğimiz ay Umman’da yapılan ikinci ayağında aldığı bir birincilik, dört ikincilik ve iki üçüncülükle kısa sürede kaydettiği ilerlemeyi ortaya koyan ve ikinci grubun lideri konumuna gelen Kaya Ropes Team Turx, bu derecelere ilave olarak start istatistiklerinin yüksek olması ve takım olarak sergiledikleri hızlı gelişme neticesinde Land Rover Above and Beyond Kupası’na layık görülmüştü.

Tv ve internetten canlı yayın

Number 1 Radyo ve TV ile Sail Racing’in de sponsor desteği verdiği Kaya Ropes Team Turx’ün, Extreme Sailing Series’deki üçüncü etap yarışları canlı olarak TV ve internet üzerinden izlenebilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ