MENÜ

Ateş hattının kaderini bu maç belirleyecek

Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Karabükspor'un karşılaşamsı nefesleri kesecek.

Ateş hattının kaderini bu maç belirleyecek

Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşamada Çaykur Rizespor ile Kardemir Karabükspor'un karşılaşması tam bir futbol bayramı olarak geçecek.

'Karabük eksik ama inançlı'


Süper Lig’de düşmem potasının en dirençli ekibi Karabük, son dakika gelen Beşiktaş yenilgisiyle yarışta ağır yara almıştı. Bitime 6 hafta kala Kırmızı-Mavililer’in dipten kurtulmak için hâlâ şansı var. Ancak bir şartla; 7 puan önündeki Çaykur Rizespor’u yenerse...

Yarınki maç öncesi teknik direktör Yılmaz Vural oyuncularını mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıyor. Kırmızı-Mavililer’de bu kritik randevu öncesi 3 eksik bulunuyor. Kaleci Waterman’in yanı sıra Beşiktaş maçında cezalı duruma düşen Erdem Özgenç forma giyemeyecek. Ayrıca 10 haftadır sakatlığı bulunan stoper Emre Güngör de bu maçta yok.

'Rize tam kadro ve kararlı'

Son 3 maçını kaybederek kalan 6 haftaya endişe içinde giren Çaykur Rizespor’un kabustan uyanması için Karabük sınavını kayıpsız atlatması gerekiyor. Yeşil- Mavililer’in hocası Hikmet Karaman da tehlikeli bölgeden uzaklaşıp bir an önce rahat konuma ulaşmak istiyor.

Karadeniz ekibi bu yüzden zorlu deplasmana mutlak 3 puan parolasıyla gitti. Çaykur Rizespor’da Karabük maçı öncesi eksik oyuncu bulunmaması teknik heyeti ve camiayı galibiyet için umutlandıran bir diğer etken. Kafileyle birlikte olan basın sözcüsü Aykut Ferah, “Takımda herkesin morali üst düzeyde. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” diyerek kafiledeki havayı özetledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ