MENÜ

Saha Beşiktaş'tan otel Galatasaray'dan!

İstanbul'a zafer için gelen Sivasspor kafilesi, son idmanını Beşiktaş'ın Fulya Tesisleri'nde yaparken, kamp için de Galatasaraylı yönetici Dursun Özbek'in oteli seçildi.

Saha Beşiktaş'tan otel Galatasaray'dan!

Sergen Yalçın döneminde çıkış yakalayan ligin flaş takımlarından Sivasspor, sezonu Türkiye Kupası’yla kapatmayı hedefliyor. Bu amaçla İstanbul’a gelen Kırmızı-Beyazlılar, son çalışmasını Beşiktaş’ın altyapı tesislerinin bulunduğu Fulya’da yaptı. Sivasspor’un kampa girdiği otel de, Galatasaray’ın başkan yardımcısı ve mayıs ayındaki kongre için başkan adaylığını açıklayan Dursun Özbek’e ait. Son derece dostane bir şekilde karşılanan Yiğidolar, aynı misafirperverliği, 19 Mayıs’taki rövanş maçında Galatasaray’a karşı göstermek istiyor. Bu arada Sivassporlu yöneticilerin kupa zaferi için özel prim belirlediği ve bu haberle takımda morallerin tavan yaptığı bildirildi.

Sivasspor’da 2 eksik var

Mersin İdman Yurdu
’na son dakikalarda yediği iki golle mağlup olan Sivasspor’da bu maçta sakatlanan kaleci Korcan, Galatasaray’a karşı oynamayacak. Kırmızı- Beyazlılar’ın kalesini Fenerbahçe’den kiralanan Ertuğrul koruyacak. Yiğidolar’daki bir diğer eksik ise sol bek Ziya Erdal. Sergen Yalçın’ın, sakatlığı devam eden Ziya’nın yerine, normalde stoper olarak görev yapan Ümit’e görev vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Sergen hoca iddialı geldi

Sivasspor’un başarılı çalıştırıcısı Sergen Yalçın, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu. Kupa için her şeylerini ortaya koyacaklarını belirten Yalçın, “İstanbul’a zafer için geldik. Bu maçta kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. Oyuncularım çok motive. Eve avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz” dedi. Sivasspor, Türkiye Kupası çeyrek finalinde PTT 1. Lig lideri Kayserispor’u eleyip Aslan’ın rakibi olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ