MENÜ

Galatasaray 4-1 Sivasspor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, Sivasspor'u 4-1 mağlup etti ve final kapısını ardına kadar açtı.

Galatasaray 4-1 Sivasspor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda final kapısını araladı.

Sarı Kırmızılılar, zorlu geçmesi beklenen mücadelede 1-0 geriye düşmesine rağmen Sivasspor'u 4-1 yenerek final için büyük avantaj yakaladı.

Konuk ekip Sivasspor, 9. dakiakda Utaka'yla 1-0 öne geçti. Cicinho'nun sağ kanattan ortasında Chedjou'ya çarpan top, Nijeryalı'nın önünde kaldı ve altıpastan tecrübeli forvet golü attı; 0-1.

Daha sonra kısa bir baskı uygulayan Galatasaray golü bulamadı ve maç iki takımın da ataklarının olduğu hızlı bir karşılaşmaya döndü.

Sabri'den müthiş gol!

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu ve kaptanı Sabri ise Sarı Kırmızılılar adına kilidi açan isim oldu. Ceza sahası yayının üstünde sol ayağıyla müthiş vuran Sabri, 32'de skoru 1-1 yaptı.

2 dakikada 2 gol!


Bu golden iki dakika sonra Galatasaray öne geçti. Sneijder'in kullandığı kornerde Melo'nun kafasında top defansa çarptı ve ağlara gitti...

İlk yarı bu skorla sona erdi.

Burhan boş kaleye kaçırdı

49. dakikada Burhan Eşer, sağ çaprazdan Muslera'yla karşı karşıya kaldı. Muslera'yı geçen Burhan boş kaleye topu direğe vurdu. Seken top Utaka'nın önünde kaldı ancak Nijeryalı topa vuramadı ve meşin yuvarlağı auta gönderdi.

64'te Sneijder kazanılan frikikte şık vurdu, skoru 3-1 yaptı.

76. dakiakda gecenin başarılı ismi Sabri ceza sahası içinde yerde kaldı, hakem İlker Meral penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen Selçuk İnan skoru 4-1 yaptı.

Maç bu sonuçla biterken, Galatasaray final kapısını ardına kadar açtı.

Rövanş maçı 19 Mayıs'ta Sivas'ta oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ