MENÜ

'Osmanlıspor'a cevap sahada verilecek'

Astronomik bilet fiyatıyla başlayan Samsunspor-Osmanlıspor atışmasında Başkent ekibinin açıklamalarına Karadeniz temsilcisinden cevap geldi. Futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Onlara cevabı sahada vereceğiz" dedi.

'Osmanlıspor'a cevap sahada verilecek'

PTT 1. Lig'de yarın oynanacak 30. hafta karşılaşma öncesi Samsunspor Yönetimi'nin bilet fiyatlarını 401 lira olarak belirlemesi taraflar arasında gerginlik yaratmıştı. Osmanlıspor, yaptığı açıklamyla Karadeniz temsilcisinin yöneticilerini ağır bir şekilde eleştirmişti. Kırmızı-Beyazlılar'dan bu açıklamalara yanıt geldi. "Cevabımızı sahada vereceğiz" diyen futbol şube sorumlusu Metin Ateş, şunları söyledi: "Geçen sene onlar bize aynısını yaptı. Orada çok büyük olaylar yaşadık. Bunlara karşılık olarak da rakip takımın bilet fiyatlarını arttırdık. Ama bu durum onların bize yaptığı uygulama nedeniyle oldu. Maç onlar için de bizim için de çok önemli. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetimimiz bu maçın ciddiyetini çok iyi kavramış durumda. Sahadan iyi bir sonuçla Adana Demirspor deplasmanına öyle çıkmak istiyoruz."

TFF'den kabul gelmedi

Osmanlıspor'un hem başkanlarını hem de yönetimlerini suçlayan bir tavır sergilediğini hatırlatan Ateş, "Samsunspor olarak cevabı sahada da vereceğiz. Biz gerekli cevapları onlara geçen sene de verdik. İnşallah güzel bir sonuç alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. 3 puan almamız durumunda Adana Demirspor deplasmanında da düşündüğümüzü yaparsak bir umut olarak ilk 2 şansımız da var. Ama biz önce Play-Off, ondan sonra 'ilk 2' diyoruz. Çünkü 3 puanımızın da geri gelme durumu var. Tamamen silinmiş değil. 15-20 güne kadar CAS’tan onun da cevabı gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu’na da 2 defa maç saatinin 19.00’a alınması yönünde talebimiz oldu ama kabul edilmedi" dedi.

Başkan idmanı izledi

Samsunspor, sahasında yarın oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla tamamlayarak Nuri Asan Tesisleri’nde kampa girdi. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen çalışmayı, başkan Erkut Tutu da takip etti.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ