MENÜ

Abdülaziz: Gerçek bir golcü vuruşu

Karabük maçında kurtarışlarıyla adından söz ettiren Abdülaziz, Cenk Tosun'un son dakika golünü böyle anlattı: “Son dakikada hiçbir kalecinin karşılaşmak istemediği, gerçek bir golcü vuruşuydu. Gerçekten top çok iyi yere gitti ve yapabilecek bir şeyim yoktu.”

Abdülaziz: Gerçek bir golcü vuruşu

Lige tutunma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor, Beşiktaş karşısında takdirlik bir mücadele ortaya koydu, en çok da kırmızı kart gören Waterman’in yerine oyuna giren 24 yaşındaki kaleci Abdülaziz’in performansı konuşuldu. Beşiktaşlı forvetlerin yakaladığı birçok net fırsatta kalesinde devleşen, Bilic’in “Maçın adamı” dediği başarılı eldiven, maçta ve sonra yaşananları FANATİK’e anlattı:

‘Avantaj oldu’

“Takımımın kaybettiği için üzgünüm ama benim açımdan çok iyi bir maçtı. Tabii ki o son dakika golü olmasa... Isınmadan maça girmek zorunda kalmak her kaleci için dezavantajdır. Benim için de dezavantajdı ama bu durumu avantaja çevirdiğimi düşünüyorum.”

‘Bilic yanıma geldi’

“Bilic ve Demba Ba başta olmak üzere birçok Beşiktaşlı futbolcu da maç sonunda geldi ve beni tebrik etti. Bu bir kaleci için çok büyük bir şey. Bilic’le aramızda kısa bir sohbet de geçti bununla ilgili olarak. Bana, “Sen çok iyi bir kalecisin ve geleceğin parlak, çalışmaya devam et” şeklinde bir nasihatte bulundu.”

‘O pozisyon kaçmasa...’

“Cenk için ise... Son dakikada hiçbir kalecinin karşılaşmak istemediği, gerçek bir golcü vuruşuydu. Top çok iyi yere gitti ve yapabilecek bir şeyim yoktu. O kafa vuruşundan önce 4’e 1 yakaladığımız bir pozisyon vardı. Onu atabilsek, belki Cenk’in topu gelmeyecekti.”

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ