MENÜ

Tarihi davada 2. duruşma

Yeniden görülen Şike Davası'nda 2. duruşma bugün Çağlayan'da yapılacak. Davaya, yeni atanan hakim bakacak. Başkan Aziz Yıldırım, yönetici İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu ile beraber 40'a yakın kişi salonda hazır bulunacak.

Tarihi davada 2. duruşma

Sadece Fenerbahçe camiası için değil, Türk futbolu için milat niteliğindeki davalardan biriydi Şike Davası... İlk mahkemenin kararlarına itiraz edilmiş ve yeniden görülme talebi onaylanmıştı. İlk duruşması Ocak ayında yapılan ve ileri bir tarihe ertelenen şike duruşmasının ikincisi bugün gerçekleştirilecek. Çağlayan Adliyesi’nde saat 10.00’da başlayacak olan duruşmada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu gibi kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerle birlikte 40’a yakın kişi hazır bulunacak. Bu duruşma, birleştirilen davanın yeni hakimi Ahmet Cilevek için de bir ilk.

Neler olabilir?

Bugünkü davanın detaylarına gelince... Dönemin Beşiktaş teknik direktörü ve ceza yatan isimlerden olan Tayfur Havutçu’nun avukatının, aralarında yöneticiler Federasyon Yöneticisi Cengiz Zülfükaroğlu, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, futbolcu İskender Alın ve İbrahim Akın gibi isimleri de mahkemeye davet edeceği gelen haberler arasında. Bu arada mahkeme, Lutfi Arıboğan, Ali Parlak ve İlhan Helvacı’nın tanık olarak çağrılıp çağrılmayacağına karar verecek. Eğer mahkeme heyeti, tanık taleplerini kabul etmezse, mütalaasını vermesi için dosyayı savcıya verebilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ