MENÜ

Roger Federer şov!

Dünyaca ünlü tenisçi Roger Federer ayağının tozuyla geldiği İstanbul'da gösteri maçı yaptı. İsviçreli raket, “Geleli henüz 24 saat oldu ve her şey çok güzel. İstanbul'la ilgili her şeyin, gördüğüm fotoğraflardaki gibi olmasını umdum ve tam da öyle çıktı” ifadelerini kullandı.

Roger Federer şov!

Tenis tarihinde erkeklerde en çok Grand Slam şampiyonluğu (17) kazanan sporcu unvanına sahip İsviçreli Roger Federer, TEB BNP Paribas İstanbul Open’a katılmak için geldiği İstanbul’da gösteri maçı yaptı.

ATP dünya sıralamasının 2 numarası durumunda bulunan İsviçreli raket Beşiktaş’taki Four Seasons Bosphorus Otel’in bahçesine kurulan minyatür tenis kortuda denizden geçen vapurdaki vatandaşlara tenis topu fırlattı. Başarılı sporcu kariyerinin yanı sıra, Federer basın toplantısındaki sempatik hareketleriyle de herkesi mest etti.

İlk maçını bugün oynayacak...

Federer şunları söyledi: “İstanbul ve Türkiye ile ilgili güzel şeyler duymuştum. Ziyaret etmeyi de çok istiyordum. Geleli henüz 24 saat oldu ve her şey çok güzel. İnsanlar çok dost canlısı. İstanbul’la ilgili her şeyin gördüğüm fotoğraflardaki gibi olmasını umdum ve tam da öyle çıktı. Otelin ve kortların dışına çıkıp, şehri gezebilirsem, ne mutlu bana.” Öte yandan Federer ilk maçını yarın saat 19.30’da Koza Arena’da oynayacak.

Alçakgönüllü Federer!

Federer, Türkiye’de yapılan ankette, açık farkla kendisinin birinci çıktığının aktarılması üzerine, bu duruma kendisinin de şaşırdığını söyledi ve ekledi: Çıkan anket rakamlarını duyduğumda benim için de ilginç oldu. Türkiye’de bu kadar popüler olduğumu bilmiyordum.

Fotoğraf: Murat Akbaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ