MENÜ

Okan Buruk ve Melo! Koridorda o anlar...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'a kaybettikleri maçın bitiminde soyunma odası koridorlarında karşılaştığı Melo'ya seslenerek, “Oyuncularıma bir şey diyeceksen şimdi bana söyle” dedi.

Okan Buruk ve Melo! Koridorda o anlar...

Galatasaray, Gaziantepspor’u 1-0 mağlup ederken 90 dakika sonunda Melo’nun açıklamaları gündeme damga vurdu. Brezilyalının “G.Antep her hafta böyle olsa şampiyonluğa oynardı” sözleri tartışılırken, Türk Telekom Arena’da 91.dakikada soyunma odası koridorlarında rakip takımı tebrik etmeye giden G.Antepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ile Melo ile karşılaştı ve ikili arasında İtalyanca diyaloglar yaşandı.

‘PROBLEM YOK’ DİYE CEVAPLADI

Buruk, galip gelen sarı kırmızılı takımın soyunma odası önünde Selçuk, Burak ve sarı kırmızılı ekibin başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ı tebrik etti. Ardından Melo ile karşılaşan genç teknik adam, bir anda durdu. Buruk, saha içinde oyuncularıyla sık sık tartışan Melo’ya İtalyanca, “Ne diyeceksen bana söyle. Oyuncularıma bir şey diyeceksen şimdi bana söyle” dedi. Brezilyalı yıldız ise, “Problem yok” diyerek Buruk’a karşılık verdi.

BİR SAYGISIZLIĞI OLMADI

Bu karşılaşmanı anını sorduğumuz Buruk, Melo ile tartışmadıklarını belirterek, aralarındaki konuşmayı şöyle anlattı: “Sahada kazanılmış bir galibiyet vardı ve G.Saraylı oyuncuları tebrik ettim. Kendisine sadece oyuncularım hakkında bir şey diyecekse onu bana söylemesini istedim. Melo’nun bir saygısızlığı olmadı. Yani olumsuz bir şey yaşamadık. Kendisi ile sadece konuştuk, tartışmadık” dedi.

YANLIŞ KONUŞMUŞ

MELO’nun “G.Antep her hafta böyle olsa şampiyonluğa oynardı” sözleri ayrıca Hürriyet’e yorumlayan Okan Buruk, “Bizim takımı çok bilmediği için böyle konuşmuş. Hamza Hoca’nın dediği gibi gereksiz bir açıklama olmuş, yanlış konuşmuş. Biz sadece G.Saray’a değil, F.Bahçe’ye, Beşiktaş’a, Trabzon’a karşı da böyle oynuyoruz. Büyük maçların atmosferi her zaman farklı olur. Maç sonu herkesin tansiyonu yüksek oluyor. Melo, bugün kalkıp mantıklı düşündüğünde söylediklerinin yanlış olduğunu anlayacaktır” dedi.

PUAN TABLOSUNA BAKMIYORUZ

Herkesin kendi başarısı için mücadele ettiğini belirten Okan Buruk, “Kimse rakibin puan tablosundaki yerine göre oynamıyor. Benim takımım kendi kapasitesinin en iyisini yapmak istiyor. Kime karşı olursa olsun! İnsanları zan altında bırakmamak gerekiyor. Bizim gibi kendi yağında kavrulan takımlar için kazanılan 1 puanın çok büyük önemi var. 1 puan dahi alsak kulübe para giriyor, oyuncu prim alıp para kazanıyor, kariyerine artı başarı yazıyor” dedi.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ