MENÜ

Müjdeyi Sneijder verdi

Gaziantepspor karşısında cezalı olduğu için oynayamayan Sneijder, maçı arkadaşları ile izledi. Hakan Balta'nın attığı golün ardından havalara uçan Hollandalı'nın maç bitiminde ağzından çıkan ilk cümle ise “Şampiyonuz” oldu.

Müjdeyi Sneijder verdi

Galatasaray’ın Gaziantepspor’u 1-0 yendiği maçta Wesley Sneijder, sarı kart cezalısı olduğu için forma giyememişti. 85. dakikada Hakan Balta’dan gelen golle kazanılan maçı arkadaşları ile büyük bir heyecanla izleyen Sneijder, golden sonra çok büyük sevinç yaşadı. Adeta havalara uçan süper yıldızın, karşılaşmanın ardından arkadaşlarına “Bu takımla gurur duyuyorum. Mücadelemizi sürdüreceğiz ve sezon sonu şampiyonuz” dediği öğrenildi. Bilindiği üzere Sneijder’in adı dev kulüplerle anılıyor. Son olarak PSG’nin kadrosuna katmak istediği 30 yaşındaki futbolcu, her demecinde Galatasaray’dan ayrılmak istemediğini belirtiyor.

Twitter’da da yazdı

Gaziantepspor galibiyetinin ardından oldukça mutlu olduğu görülen Sneijder, bu sevincini Sarı-Kırmızılı taraftarlara da duyurdu. Twitter adresinden golü atan Hakan Balta’nın fotoğrafını paylaşan Hollandalı futbolcu, “Bugün 3 puan kazanan bu takıma ve taraftarlarımıza tebrikler. 6 maçlık finallere gidiyoruz” açıklamalarında bulundu.

Alperen Delibaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ