MENÜ

Muhteşem taraftar

Beşiktaş taraftarı, pazartesi günü olmasına rağmen Ankara'da takımını yalnız bırakmadı. Olimpiyat'ta en son bir pazartesi maçını Rize'ye karşı 3 bin kişi önünde oynayan Siyah-Beyazlılar'ı, dün Başkent'te 15 bini aşkın taraftar destekledi.

Muhteşem taraftar

Sezon başından beri stat kriziyle uğraşan ve neredeyse her hafta farklı bir deplasmana çıkan Beşiktaş, Ankara’da taraftarıyla bütünleşti. Kardemir Karabükspor karşısında 15 bin kişiyi aşkın taraftar önünde mücadele eden Siyah-Beyazlılar, bu coşkuyu İstanbul’da bile bulamamıştı. Olimpiyat Stadı’ndaki son pazartesi maçında, ligin 2. haftasında Çaykur Rizespor’a karşı mücadele eden Kara Kartal’ı, o gün 3 bin kişi desteklemeye gelmişti. Beşiktaşlılar, dünkü maç pazartesi iş çıkışı saatlerinde olmasına rağmen tribünleri boş bırakmadı. Takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen, futbolcuları ateşlemek için elinden geleni yapan Siyah-Beyazlılar, mücadele sona erdiğinde son anda gelen golle galibiyet görmüş olmanın mutluluğu içindeydi.

Vural’a sevgi gösterisi


Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar kendilerini selamlayan Karabük’ün hocası Yılmaz Vural’a aynı şekilde sevgi gösterisinde bulundular. Siyah-Beyazlılar daha sonra Başakşehir’in teknik patronu Abdullah Avcı’ya göndermede bulunarak, “Yere yatsana, yere yatsana, Abdullah Avcı yere yatsana” diye bağırdılar.

İlk turu kızlar attı


Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesini bırakmayan Beşiktaş’ta, önce erkekler değil, kızlar kupa kaldırma sevincini yaşadı. Siyah-Beyazlı kulübün bayan futbol takımı, 3. Lig’i şampiyon tamamladıktan sonra kupayla birlikte Başkent’e geçti. Bayan sporcular, kazandıkları kupayla birlikte maç öncesinde stadı turlayarak taraftarı selamladılar. Tribünlerin gösterdiği destekle büyük mutluluk yaşayan bayan futbolcuların gururu görülmeye değerdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ