MENÜ

Karabükspor kahroldu

Kardemir Karabükspor, Tolunay Kafkas yönetiminde başladığı ligde bekleneni verememiş, haftalar geçtikçe kötüye gitmişti.

Karabükspor kahroldu

Kafkas’ın görevinden istifa etmesinin ardından Yılmaz Vural ile anlaşan Karadeniz ekibi, geçen hafta Gençlerbirliği karşısında 13 maç aradan sonra kazanmayı başarmıştı. Yılmaz Vural’ın öğrencileri, dünkü Beşiktaş yenilgisiyle lige tutunma umutlarını azalttı. 90+6’da gelen mağlubiyetin ardından büyük şok yaşayan oyuncular, gözyaşlarına hakim olamadı. Karabük, 21 puanla 16. sırada bulunuyor.

Final maçı Rize’yle

Karabükspor, Beşiktaş yenilgisinin ardından kader maçına haftaya Rizespor karşısında çıkacak. Kırmızı-Mavililer’in, lige tutunmak adına bu mücadelede 3 puanı mutlaka alması gerekiyor. Karabükspor, aksi bir durumda ise lige havlu atacak.

Kadroda üç farklı isim

Yılmaz Vural, Beşiktaş karşısında kadroda değişikliğe gitti. Vural, 13 maç aradan sonra kazandıkları Gençlerbirliği mücadelesinden farklı olarak, Kara Kartal karşısında Ahmet İlhan Özek, Tanju Kayhan ve Murat Akça’ya şans verdi. Yine o karşılaşmada maça başlayan kadrodan ise Emre Özkan yedek kulübesinde otururken, Mabiala ve Abdur Razack Traore ise 18 kişilik kadroya alınmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ