MENÜ

Jose Mourinho, Wenger'e gönderme yaptı

Chelsea hocası Jose Mourinho, Leicester City maçı öncesi son antremandan sonraki basın toplantısında yine Wenger'e gönderme yaptı.

Jose Mourinho, Wenger'e gönderme yaptı

Chelsea hocası Jose Mourinho, "Birgün dede olup ve torunlarım olduğunda belki futbol gol atmadan oynanacak ve pas yaparak oynanan bir oyun olacak. Bazı hocaların futbol analizlerinde gol sahalardan kaldırılacak ve futbol zemin kötü ve delikli olsa da ayda oynanacak. Topun rakip filelere gönderilmesi takımların hedefi olmayacak ve kendi kalelerine giren gollerin hiçbir önemi kalmayacak. Belki de futbolun geleceği yeşil halı sahalarda en fazla top ayağında kalan takımın kazanmasıyla son bulacak" dedi.

John Terry de hocasına katıldı

Pozisyon alma ve TİPPY-TAPPY futbol oynamak güzel görünebilir fakat oynadığınız futbolla maç kazanamıyorsanız oynadığınız futbol size ligi kazandırmaz.Biz sıkıcı futbol oynamıyoruz.Kimse takımın performansını hatırlamaz.sonucu hatırlar.Biz takım olarak bir bütün gibi mücadele ettik bütün sezon.Bu nedenle birinci durumdayız ve diğerleri bizi takipte.

Bazen işler kötü gitti işte o zaman Mourinho yaptığı iki taktik değişiklikle bizi galibiyete taşıdı.

Mourinho: Tartışmaya gerek duymuyorum

1-En fazla puanı biz topladık.
2-En fazla galibiyeti biz aldık diğer takımlardan daha az yenilgi aldık.
3-Sadece Manchester City bizden fazla gol attı.
4-Bu nedenlerle aklı başında olan bir insan bunun münakaşasını yapmaz.

Atılan gollere bakıldığında takımları ölçmeye kalkarsak 18 takımın bizden daha az gol attığını görürsünüz.

Pazar günü harika oynadık
Büyük patronun futbolculara sarılışını gördüm. Şampiyon olduğumuzda bütün taraftarlarımız aynı sevinci yaşayacak.Yan komşum 50 senelik Arsenal taraftarı.beni tebrik etti ve Pazar günü basın toplantısında söylediklerimin çok doğru olduğunu söyledi.

Biz istediğimizi alan bir takımız.Sıkıcı değil

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ