MENÜ

İsmail Kartal'ın Diego tercihiyle ilgili çarpıcı yorum!

Haber Müdürümüz Zafer Büyükavcı, Bursaspor-Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çekici bir yorum yaptı.

İsmail Kartal'ın Diego tercihiyle ilgili çarpıcı yorum!

Fenerbahçe'nin bu sezon sorunlu yıldızlarından olan Diego Ribas'la ilgili çok çarpıcı bir yorum geldi. Haber Müdürümüz Zafer Büyükavcı, Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor-Fenerbahçe maçı öncesinde, İsmail Kartal'ın kadro tercihiyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Bursa yolculuğu esnasında feribottan Periscope ile Fanatik takipçilerinin sorularını yanıtlayan Büyükavcı, İsmail Kartal'ın Diego Ribas'ı Bursa maçının kadrosuna dahil etmesini "Ödül" olarak yorumladı. Zafer Büyükavcı, Diego'nun yakın bir süre önce alacakları nedeniyle TFF'ye başvurmasını değerlendirirken, "Brezilyalı oyuncunun yaptığı, Fenerbahçe'de kabul edilebilir bir davranış değil. Bursaspor maçının kadrosuna alınması bile Diego Ribas için bir ödüldür. TFF'ye yaptığı başvuru sonrası kadro dışı bırakılmalıydı" ifadesini kullandı.

Diego Ribas, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig'de Eskişehirspor'la oynanan mücadelede de teknik direktör İsmail Kartal tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmış, ancak 1-1 sona eren 90 dakikanın tamamında kulübede oturmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ